вторник, 02 февруари 2016, 11:07 ч.

Евродепутатът поздрави лично републиканеца

Бареков за победата на Тед Круз: В негово лице ще имаме американски президент - голям приятел на България

BNews.bg

Бареков за победата на Тед Круз: В негово лице ще имаме американски президент - голям приятел на България

Според евродепутата Тед Круз е по-подходящият кандидат от Доналд Тръмп.

Евродепутатът и лидер на ББЦ Николай Бареков е поздравил лично Тед Круз за изборната победа. Това обяви самият той в личната си страница във Фейсбук. Сенаторът печели първичните избори за президентската номинация на Републиканската партия в щата Айова, предадоха рано тази сутрин информационните агенции

Бареков определя съперника му Доналд Тръмп като „страхотен кандидат“, който говори това, което очаква американският народ, но според евродепутата силата на Круз е в това, че той гарантира същото и същевременно изглежда по-подходящ за президент за по-широк кръг избиратели извън типично консервативните.

След лични срещи със сенатора, Бареков уверява, че Круз знае много за България и в негово лице ще имаме американски президент, голям приятел на нашия народ.

Ето и целия коментар на Бареков:

*публикуваме без редакторска намеса

Още тази нощ се свързах с моите приятели от екипа на сенатор Тед Круз, за да ги поздравя лично за невероятния и според мнозина изненадващ успех на сенатора от Тексас срещу супер фаворита на републиканците Доналд Тръмп на първичните избори в Айова. Предстои дълъг и труден, но надявам се успешен и вълнуващ път към Белия дом на моя личен приятел сенатор Круз.

През миналия ноември на изключително топла среща във фондация "Херитидж" във Вашингтон заедно обменихме гледни точки засветовните процеси и ролята на САЩ и Европа в битката срещу ДАЕШ.

Ние, групата на европейските десни и консерватори, естествено подкрепяме Републиканската партия. Тръмп е страхотен кандидат, разбира се, и говори това, което очаква американският народ. Но силата на Круз е, че той гарантира същото и същевременно изглежда по-подходящ за президент от по-широк кръг избиратели извън типично консервативните.

Силата и на двамата кандидати е в очакването Америка да има по-активна роля в прекратяването на войната в Близкия Изток, а Европа да разполага с по-надежден икономически и военен партньор. Възраждането на мира и конструирането на нов световен ред, в който Европа, САЩ и Русия ще си намерят мястото, е сред надеждите за стабилност, която носи силната републиканска кандидатура. И не на последно място сенатор Круз знае много за България и в негово лице ще имаме американски президент, голям приятел на нашия народ.

Успех, Тед Круз!

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • бяла индиянка - 20:55, 05 февр.

    Чудесно.Послучай Китайската новагодина запознах българитекоито още помнят американците от с-Глогинка гр.Попова-гр.Тъгвище с проекцията на съзв.Северен ъгломер-пергел или квадрат но насочен с въра на запад -изток между гр.Попово и Търговище на 1 км преди микроязовира Росина.Там е и опровержението на изгрелия звезден път на Змиеносец.

  • Observer - 12:20, 02 февр.

    Преди доста време Дони Тръмп имаше предшественик, на когото явно иска да прилича - Рос Перо. Тръмп има неговото държане и ползва подобна лексика. Както Дони така и Рос бе безкрайно богат, но не успя. Тед Круз има добрия шанс - след двойния гастрол на Демократите - да стане президент, НО...да видим как ще се справи на първичната стартова решетка.

  • избирател - 11:31, 02 февр.

    Успех, Тед Круз! Доналд Тръмп е краен е нагъл.

Напиши коментар

Коментари