петък, 05 февруари 2016, 18:55 ч.

Хигиена

Мутафчиев: Всеки комплексиран мъж и всяка незадоволена жена ползва Фейсбук

BNews.bg

Мутафчиев: Всеки комплексиран мъж и всяка незадоволена жена ползва Фейсбук

Предпочитам да запазя хигиена на очите си, ако може и на слуха си.

Преди години председателят на Съюза на артистите имал регистрация, но след това прекратил присъствието си в социалната мрежа.

„Нямам нужда да се мърся. Предпочитам да запазя хигиена на очите си, ако може и на слуха си, и изчезнах от това пространство. Не искам негативизъм, когато сутринта съм зареден позитивно и съм готов за битки“, казва Мутафчиев.

Според него голяма част от актьорите са превърнали профилите си в социалната мрежа във филиал на жълтата преса.

„Трябва да започнем повече да мислим, вместо да говорим глупости и да ползваме световния клюкарник за низши цели. Всеки комплексиран мъж и всяка незадоволена жена ползва Фейсбук, за да мрази и ненавижда някой“, казва актьорът Христо Мутафчиев

Още в BLife!

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • ! - 17:50, 09 февр.

  Всеки задръстен дебелогъз малкопишковец не иска да ползва Фейсбук.

 • Olympi - 21:23, 08 февр.

  A всеки селски цървул се смята за интелектуалец.Хеи нещастник-от цървила трандафор не става.Знаеш,ли що е то селски-сурат ? Погледни в огледалото ! Докаде я докарахме-селяндури да ни дават акъл.

 • Георги - 23:15, 07 февр.

  Да пие гякакви антидепресанти!

 • Георги - 23:13, 07 февр.

  Комплексар!!

 • Милена - 18:01, 07 февр.

  Ми той точно за всички вас говори човека. Вижте си пстовете към него злообни комплексарчета.

 • Камен - 11:32, 07 февр.

  Този преди инсулта си беше глупак,а след него още по вече! Един от многото нови близачи на ГЕРБ и .....шлифера на Баце. Какво да се прави? О времена о нрави! КОЙ му даде този пост на началник на съюза на артистите?

 • Иванова - 11:27, 07 февр.

  Само мъж,който е задоволил собствената си жена има право да прави подобни изказвания за другите.Мисля,че по-добре във ФБ,отколкото в клиника по психиатрия.

 • Monika - 10:27, 07 февр.

  Всеки ползва социалната мрежа с различна цел и такова обобщение на хората в него е неприемливо . Само да ви припомня главната цел на Facebook е да свързва хората по света и с приателите ни Всеки сам решава за какво да го ползва и също от нас зависи типа прятели .... вие си избирате вашите приятели г. Мутафчиев

 • Ж - 08:02, 07 февр.

  Помниш ли колко много се напи във Варна, бе льохман? Кажи на хората истината за инсулта! Гнида долна

 • Bechi - 23:01, 06 февр.

  Узурпирал си съюза на артистите, отдавна никой не ти вярва, единствената мисъл на това нещастие е как да се нагуши. Толкова е недостойно и жалко, че не заслужава коментар.

Напиши коментар

Коментари