събота, 13 февруари 2016, 11:30 ч.

Учи българска история и не бъди нелеп като министър Николинка

Ангелкова удари дъното! Не познава българската история! (СКАНДАЛНА СНИМКА)

BNews.bg

Ангелкова удари дъното! Не познава българската история! (СКАНДАЛНА СНИМКА)

Коментарите в социалните мрежи са безмилостни жестоки.

Поредна нелепа издънка опозори и без това жалката репутация на министъра на туризма Николина Ангелкова. По време на официалното откриване на туристическата борса "Ваканция и Спа Експо", която се провежда в София от 11 до 13 февруари, Ангелкова гордо позира пред крайно нелепа възстановка на на посрещането на ослепените Самуилови войници на фона на винил за Траянови врата, пролича от снимка, на която се натъкна BNews.

Коментарите в социалните мрежи са безмилостни жестоки. Потребителите гледат и не вярват на очите си. Призивът, който отправят е: Учи българска история и не бъди нелеп като министър Николинка!

Ето какво написа Емил Джасим, човекът публикувал снимката в личния си профил във Фейсбук:

*публикуваме без редакторска намеса

Emil Jassim

 

Това е министър Николинка.

Тя позира пред крайно нелепа възстановка на посрещането на ослепените Самуилови войници на фона на винил за Траянови врата.

Министър Николинка не знае, че при Траянови врата българите нанасят най-тежкото поражение на византийската армия, а войниците са ослепени 28 години по-късно при Беласишката битка.

Министър Николинка не познава българската история и е нелепа.

Учи българска история и не бъди нелеп като министър Николинка.

#НеБъдиНелеп

P.S.
Битката при Траянови врата (на гръцки: Μάχη στις Πύλες του Τραϊανού) на 17 август 986 г. е най-голямото поражение, което византийският император Василий II претърпява в походите си за покоряване на България.

Бела̀сишката битка, известна още като битката при Беласица, битката при Ключ или битката при Клидион (на гръцки: Μάχη του Κλειδίου), се състои на 29 юли 1014 г. в хода на българо-византийските войни от времето на цар Самуил. Тя е кулминация на двубоя между българския цар Самуил и византийския император Василий II, продължил десетилетия в края на Х и началото на XI век.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Emil Jassim - 19:58, 14 февр.

  модератора да го набием на майка ти и женати у, големите ГЪЗЕРИ

 • Emil Jassim - 19:56, 14 февр.

  Emil Jassim стараеш се да си БЪЛГАРИН но неставаш

 • Колко глупост боже има в това уравление - 09:10, 14 февр.

  Министрите на Бойко по правило трябва да са по-неуки от него. Това е важно условие за техния избор. Ангелкова явно отговаря не тези критерии /да е чела само е една книга, да позира гордо и говори глупости, да не познава родната история, да се възхищава от безкрайните нелепости на своя вожд и т.н./

 • Куна - 09:05, 14 февр.

  Смръдла!

 • jokin - 13:10, 13 февр.

  Поканили са я,как да им развали рахатя,а и СЕЛФИ има.

Напиши коментар

Коментари