петък, 19 февруари 2016, 12:40 ч.

Под тепетата

Маркират опасни паметници и сгради с червен балон

BNews.bg

Маркират опасни паметници и сгради с червен балон

Един от най-красивите квартали на Пловдив - зоната около Сахат тепе бе украсена с червени балони днес по обяд.

Граждани маркираха опасни сгради в Пловдив, писа Под тепето. Един от най-красивите квартали на Пловдив - зоната около Сахат тепе бе украсена с червени балони днес по обяд.

Балони украсиха тротоарите на Антим I, но това не бяха закъснели Валентинки, а нестандартно предупреждение за застрашителни къщи- паметници на културата в живописната градска зона.

Зарязаните от собствениците си красавици сякаш плачат с мазилка, вместо със сълзи. Това създава опасност за преминаващите. Нужни са спешни мерки - обезопасителни, и спасителни за самите сгради. Това е посланието на акцията, смятат хора от квартала. Идеята е тя да накара стопаните на въпросните сгради и институциите, които имат отношение по въпроса, да се задействат, тъй като наистина има нужда от незабавна реакция.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари