четвъртък, 10 март 2016, 13:01 ч.

Без право на обжалване

Проблемен арестант! Местят Октай Енимехмедов на по-строг режим!

BNews.bg

Проблемен арестант! Местят Октай Енимехмедов на по-строг режим!

До момента Октай Енимехмедов изтърпяваше присъдата си в общежитие от открит тип

Октай Енимехмедов, който беше осъден за нападението срещу почетния лидер на ДПС Ахмед Доган, ще бъде преместен в корпуса на Бургаския затвор. Както Bnews по-рано съобщи, днес съдът заседава по промяна на режима му в затвора. Искането за по-строг затворнически режим бе отправено от комисия, назначена по чл.73 от Закона за изпълнение на наказанията. Окръжен съд - Бургас уважи прие основанията, представени от шефа на Бургаския затвор и останалите членове на комисия, като уважи искането им.

До момента Октай Енимехмедов изтърпяваше присъдата си в общежитие от открит тип.

По неофициални данни Октай Енимехмедов е бил проблемен арестант - имал е множество нарушения, което не му позволява да изтърпи наказанието си при лек режим.

Решението не може да бъде обжалвано. Това означава, че Енимехмедов ще бъде преместен от общежитието и върнат в корпуса на затвора.

Бургазлията беше осъден на три и половина години затвор в началото на миналата година за хулиганство и за закана с убийство към Ахмед Доган, но е и оправдан по обвинението, че е опитал да убие почетния лидер на ДПС по време на националната партийна конференция.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари