четвъртък, 10 март 2016, 13:09 ч.

Данъкоплатци плащат секс квартирата им

НОВ СЕКС СКАНДАЛ ТРЕСЕ ВОЕННО! И гримьорка влезе в леглото на половата шпага Ненчев!

BNews.bg

НОВ СЕКС СКАНДАЛ ТРЕСЕ ВОЕННО! И гримьорка влезе в леглото на половата шпага Ненчев!

Двамата ходят на секс туризъм в Боровец

Военният министър Николай Ненче, който се прочу с това, че назначава любовниците си на ръководни постове, отскоро има нова фаворитка в кревата си. Прясната изгора на 51-годишния Ненчев е красавицата Стела, която е гримьорка по професия, но е назначена като пиар специалист в отдел „Връзки с обществеността” към Министерство на отбраната.

Тъмнокосата Стела следва навсякъде палавия министър и разполага с апетитна секс квартира, която плащат данъкоплатците.

„Николай Ненчев разпореди още преди един месец президентският апартамент във ведомствения хотел „Шипка” да бъде предоставен на Стела. Апартаментът е маскиран като стая 503, но вътре е обзаведен като царски палат. Бяха отпуснати 18 000 лв., за да бъде сложено джакузи, та да може Ненчев и Стела да се любуват един на друг даже и в банята”, разказват чиновници от военното министерство, потресени от безобразията на похотливия министър.

Ненчев, наричан от служителите си Ники Мокета заради присадената му коса, водил изгората си и на друго тузарско място, стопанисвано от военното министерство, пише столичен седмичник. „Преди десетина дни Ники Мокета и Стела изкараха уикенда в хотел „Олимп” на Боровец, в президентския апартамент на 7-ия етаж. Специално заради него запалиха камината и застлаха мечите кожи”, свидетелстват от персонала.

Макар да върти любов със Стела, Николай Ненчев отделя достатъчно внимание и за най-знатната дама от бардака си – актрисата Валерия Кардашевска, която е началник на политически му кабинет. Отскоро актрисата е член на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред към Народното събрание и за това прибира 1200 лв.

Третата и най-скандална любовница на Ненчев – уволнената заради три регистрации за проституция Росица Русева, е подозирана от служители във Военното министерство в кражба на огромен маслен портрет на Фердинанд. Той бил свален от министерския кабинет пред 7-8 месеца по настояване на Русева с мотива, че царят бил гей. Портретът уж бил в склад, но след като заместник-министър Орхан Исмаилов пожелал да го донесат в неговия кабинет, безценната творба не била намерена.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари