неделя, 20 март 2016, 12:34 ч.

За да тръгнем отнякъде на чисто

Бареков призова: Извадете програмите преди изборите и вижте КОЙ и КАКВО е обещавал да изпълни и ДАЛИ е получил възможност

BNews.bg

Бареков призова: Извадете програмите преди изборите и вижте КОЙ и КАКВО е обещавал да изпълни и ДАЛИ е получил възможност

Евродепутатът направи анализ на изминалия близо половин мандат на управляващата четворна коалиция.

Извадете програмите преди изборите и вижте кой и какво е обещавал да изпълни и дали е получил възможност. За това призова евродепутатът и лидер на ПП "България без цензура" Николай Бареков. В личната си страница във Фейсбук той направи анализ на изминалия близо половин мандат на управляващата четворна коалиция. Равносметката е шуробаджанащина, рушветчийство, липса на реформи, колосални заеми, подигравка със съдбата на народа и подмяна вота на избирателите.  Той припомня и предизборната програма на партията му като подчертава, че е била пълна с конкретни мерки. По думите на Бареков  е била необходима само една година, за да постигне целите, но възможността му е била отнета.

Ето как евродепутатът обрисува политическата реалия днес у нас:

*публикуваме без редакторска намеса

Близо половината мандат от настоящето управление мина в теглене на огромни заеми и нелепи скандали с главни "героини" Реформаторите. Въпреки че бях брутално атакуван от статуквото и моята партия превърната от мишена в чучело, оставам оптимист, че голямата промяна е по- неизбежна от всякога.

Безплатните лекарства за деца и възрастни, казармата за циганите и малограмотните, зъбните протези за хората в социално бедствие, таблетите за учениците бяха прости мерки, които щяха да струват минимални проценти от колосалния 16 милиарден външен дълг. Трябваше ми една година усърдна работа, за да ги постигнем, но не ми я дадоха.

Но това беше моята програма - пълна с конкретни мерки, а господин Борисов просто обеща стабилност и я...постигна за собствената си партия ГЕРБ. Излагацията на неговите партньори и на моите предишни депутати изцяло работи за него и е част от добре калкулиран сценарий.

Дребните евтини политици като Радан, Кунева, Ненчев и трохарите от БДЦ отвращават народа и го резигнират към политиката.

Радан назначил кума си да краде по 2000 лева на месец под формата на "консултант" от държавно дружество-хранилка! Ами те костовистите и реформаторите толкова си могат. Костов приватизираше с мащаба на милиарди, неговите гладни и некадърни наследници се продават като измекяри за една тлъста заплата - шуробаджанащина и рушветчийство, което показват интелектуално и морално ниво. Тиня.

Подмяната в парламента създаде ГМО- та като ДПС-2 и ДПС -3 на моите бивши хрантутници от ББЦ, които се продадоха на Ковачки и Сараите на властта за правото да ги назначат за слуги около трапезата. Това е положението. Тежко и горко и на ГЕРБ и на Борисов и на народа с подобни хрантутници на врата. Халал да им е.

За да тръгнем отнякъде на чисто, извадете програмите преди изборите и вижте КОЙ и КАКВО е обещавал да изпълни и дали е получил възможност.

Съдебната реформа не струваше пари, защото РБ и Костов просто щяха да сменят един прокурор с техен човек, ако ГЕРБ и ДПС и сателитите им от АБВ и ПФ им бяха позволили, разбира се. И да беше станало с нищо нямаше да промени живота ни към по-добър. Понеже не им дадоха, сега тропат с краченца.

Радан Кънев обеща ли да назначи кума си и съдружника си на яслата на държавата? Ненчев обеща ли да си сложи на високи постове приятелките в Министерството на отбраната? Москов обеща ли да бие на децата незаконни турски ваксини и да ни взима пръстови отпечатъци като в тъмна Индия? Лукарски каза ли предварително, че атаката на реформаторите срещу Борисов била само "предизборен трик"?

Отговорите оставям на хората. Мен ме съдете само по наивното ми желание политиците да свършат нещо конкретно за народа : лекарства, таблети, работа и доходи и други подобни "глупости"....

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • 123 - 23:56, 20 март

  Предлагам Дудука да си стои там в брюкСЕЛСКИТЕ кръчми и да пасе на депутатите там говедата като него и да му направят там секта бебеци, защото няма какпка морал в кафаната му.

 • Хан Крум - 22:08, 20 март

  Сега нали разбирате защо на ключови позиции в управлението и политиката се издигат НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!! За да продадат България без да се замислят като си осигурят личното благополучие и оцеляване. Невзрачни хорица, без капка морал, родолюбие и чувство за дълг като леля Бъчи и смешника с присадената коса вече са прибрали 30те сребърника. НЕЩАСТНА И МНОГОСТРАДАЛНА РОДИНО!

 • наблюдателен - 22:03, 20 март

  В България има над 50 хиляди чужди агенти, финансирани от фондации като „Америка за България“ и „Отворено общество“, твърди проф.Стамен Стаменов, цитиран от flagman.bg. Според него, България ще изчезне до 2020 година, Полша ще се превърне в суперсила, която ще погълне цяла Централна Европа и ще граничи на Дунав с Турция. Тази интересна теза разви днес в Бургас проф. Нако Стефанов. Той присъства на 5-ата Национална конференция „Земята, българска свещена и божествена – величието на българския дух“.

 • Буров - 22:02, 20 март

  Ще успеят ли БЪЛГАРИТЕ да изхвърлят БББУДА на боклука или ще бъдат изхвърлени на бунището на ИСТОРИЯТА ?!

 • Буда - 21:42, 20 март

  Е, аз от кога казвам, че целта на магнолията от Банкя е да стане президент!!! Ще спечели много, защото ще се здобие с заветния имунитет, това че до сека каза 100 пъти че няма да се кандидатира, ще се завърти и ще излезе на чело за кандидат за президент. Но идиота още не знае че при едно гласуване от две трети на БЕЗРОДНОТО СЪБРАНИЕ може да се извърти и да премахне тази БЛАГИНКА, а махне ли тази благинка за доживотния имунитет, май само жельо ще се отърве, и то защото вече не е между живите, но за умрелия или добро или нищо, в случая-НИЩО!!! За сега селския идиот от Банкя май не разбира че именно „дясната му ръка цвинокио“ му играе ДОНКА, но такъв си е той, толкова може да мисли с главата си. Но все пак, истинската надежда обикновенни българин си остава Сретан!!!

 • КРАЙНАТА ЦЕЛ НА ФИЗКУЛТУРНИКА: „БОЙКО“ ПРЕЗИДЕНТ, „ЦЕЦО“ ПРЕМИЕР - 21:37, 20 март

  „Гоце“ и Цв.Цв. тикат Б.Б. да се пусне за президент, „Баце“ се триуми. Качват ли го на Пързалката?! Георги Първанов, известен и като „Гоце“ от ДС, и Цветан Цветанов, познат и като Повелителя на разколебания синтаксис, са главните дестабилизиращи протагонисти в актуалната фаза на Играта. Бойко Борисов все още не се е измъкнал от тресавището, в което се набута след малоумната линия на поведение с Давутоглу и Ердоган, а Г.П. и Цв.Цв. го бутат към ново блато. Кофтално. Първанов дестабилизира властовата конфигурация с претенциите си да го играе втори по значимост фактор за Пасианса. „Гоце“ и „Запалката“ изнудват „Баце“ с потресаваща наглост. И той поддава. Първанов знае, че при предсрочен парламентарен вот няма начин да вкара „АБВ“ в НС. Игричката му е насочена към създаване на обстановка, която да мотивира Б.Б. да се кандидатира за президент. Бойко Борисов толкова пъти се е връткал, отмятал, измятал, премятал, че е станал за смях пред анализаторите в амбасадите. Той го знае. Но не може да се удържи. Отвътре му идва да си сменя „позицията“. Нищо няма да му струва да се отметне и от думата си, че няма да се кандидатира за президент. Не това ще го спре. Обаче. На него му е ясно, че „външните фактори“ няма да го бръснат за банкенска слива тогава. Освен Първанов и Цв.Цв. бачка яко за провала на втория мандат на Б.Б. През последните няколко седмици „вторият в ГЕРБ“ работи активно, за да внуши, че „Баце“ е узрял да стане президент и да му остави партията. Привидно кретенската изцепка с „бунта на кораба“ прикрива мерака на Цв.Цв. да тества нагласите за радикална промяна на Пейзажа. „Бойко“ президент, „Цецо“ премиер. „Гоце“ се връща в БСП и го играе партньор в „голяма коалиция“. Не се смейте. Това е крайната цел на Физкултурника. Първо „Баце“ го инсталира за председател на ГЕРБ, а сетне той прогласява с „разколебан синтаксис“, че според добрите европейски практики лидерът на победилата партия трябва да е премиер. Бойко Борисов според нашите информатори в най-близкото му обкръжение вече се триуми. Той е наясно, че просветената публика отдавна е уморена от неговата особа. Само заемите го спасяват засега от гнева на народа. Смъртоносна спирала… Спирането на поръчките и „затягането на коланите“ в МФ показват, че Б.Б. играе за време – да го добута до изборите за президент и да се скатае на завет. Всъщност „Баце“ защо е толкова сигурен, че ще спечели вота? Когато всички основни играчи се убедят, че Б.Б. ще се качи на Пързалката, одма ще си осигурят резервни писти. Разпадните процеси в ГЕРБ ще станат неудържими – лидерът се спасява, ами ние с „Цецо“ ли да го духаме… Остава само едно – ФАЛШИФИЦИРАНЕ. Само дето по тази линия на разгръщане на силите и средствата „Баце“ го чака Засада. Бедна му е фантазията как ще се нахендри, ако сметне, че играта ще е като шашмаджийството във Варна. Б.Б. е на ход. Да видим.

 • Дони, а кой напълни КТБ с държавни пари - 21:36, 20 март

  а после я разби и ограби . Ако не знаеш да ти кажа - Боко Кратуня и Шиши Пеефски в комбина - 6 милиарда! Четирите милиарда чуждите служби вече ги откриха в чужда държава и кофискуваха. Нещастник!

 • Дони, а кой напълни КТБ с държавни пари - 21:35, 20 март

  а после я разби и ограби . Ако не знаеш да ти кажа - Боко Кратуня и Шиши Пеефски в комбина - 6 милиарда! Четирите милиарда чуждите служби вече ги откриха в чужда държава и кофискуваха. Нещастник!

 • дони - 21:14, 20 март

  Колко пари на КТБ изяде, за да си сега е Брюксел? Пари, които всички ние ще връщаме! Нещастник!

 • дони - 21:13, 20 март

  Колко пари на КТБ изяде, за да си сега е Брюксел? Пари, които всички ние ще връщаме! Нещастник!

Напиши коментар

Коментари