понеделник, 21 март 2016, 12:12 ч.

Директно или посредством олигарси "тип Ковачки"

Бареков отсече: ГЕРБ и ДПС купуват депутати с пари и облаги

BNews.bg

Бареков отсече: ГЕРБ и ДПС купуват депутати с пари и облаги

Евродепутатът е категоричен, че ЕС ясно е дал оценката си за състоянието на България и е нелепо да се твърди, че сме минали румънците.

Kолегите "журналисти" от скъпите телевизии се държат като евтини танцьорки, свалени от пилоните на нощния бардак, за да създават сутрин настроение за гладния изтормозен народ като танцуват на микрофона на премиера. Такъв коментар направи евродепутатът и лидер на ББЦ Николай Бареков по повод участието на министър-председателя Бойко Борисов тази сутрин в ефира на Нова телевизия. Той е категоричен, че ЕС ясно е дал оценката си за състоянието на България и е нелепо да се твърди, че сме минали румънците.

BNews припомня, в своите заключения относно механизма за сътрудничество и проверка Съвета на ЕС ясно заяви, че България трябва спешно да ускори напредъка, да покаже по-широк и недвусмислен политически консенсус и да осигури по-силен тласък за конкретни и устойчиви усилия за реформи, да премахне политическото влияние върху съдебната система и опасенията около почтеността при назначенията на магистратите. В заключенията страната ни бе призована да приложи на практика приетите преди повече от година стратегии за съдебна реформа и борба с корупцията. За разлика от България, Румъния е бе похвалена като в заключенията се посочваше, че страната е на път да изпълни препоръките на Европейската комисия в областта на съдебната реформа, борбата с корупцията и организираната престъпност и да се отърве от мониторинговия механизъм.

Ето и остратата реакция на евродепутата, публикувана в личната му страница във Фейбук:

* публикваме без редакторска намеса

Като бивш журналист и съосновател на политическите интервюта по националния ефир сутрин се чудя защо ТОП водещите днес по блоковете не взимат интервютата от премиера направо ПОД масата, ами стоят като истукани на нея... Как не се сетиха колегите от Нова да зададат поне един път въпроса на г-н Борисов за кражбата на цяла една парламентарна група, в случая моята - на ББЦ.

КОЙ и ЗАЩО превърна 14 депутати от опозиция на ГЕРБ в техни слуги и подлоги на олигархията??? За какъв морал говорим и стабилност или смешката, че сме минали румънците като ЕС ясно даде своята оценка на тази власт!

Фактът е прост: Бившите ми депутати изцяло гласуват с ГЕРБ и дори с ДПС, значи точно тази партия ги е КУПИЛА я с облаги, я с пари директно или посредством облагодетелствани от ГЕРБ олигарси "тип Ковачки". Точка. Прост отговор на прост въпрос, който няма кой и на кого да зададе. Доказателство за морала и честността на днешните управляващи.

А колегите "журналисти" от скъпите телевизии се държат като евтини танцьорки, свалени от пилоните на нощния бардак, за да създават сутрин настроение за гладния изтормозен народ като танцуват на микрофона на премиера.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Няма смисъл, Барек - 02:01, 22 март

  Откажи се от дрогата, за да не се излагаш повече! Точно ти да говориш за Морал и Честност в политиката? Абсурден и комичен момент, но пък нали Народа е казал : Луд умора няма! Както и кръгла 0-а за семейната партийка! Хубаво се беше скрил, за какво ти е да ставаш пак за резил?

 • Така е - 01:52, 22 март

  Бойко бие лошо! Факт!

 • Стефан Кенов - 01:28, 22 март

  Бареков, какво ти е виновен Бойко Борисов за простият факт, че ти си един прост селяк от махала на Филибето, не ти сече пипето, не ти се вързаха на лъжите и парите никакви "твои" "партийни съратници" от онуй там - партия ли му викаха - ББЦ ? Онази "партия" беше платена с 300 милиона крадена пара, а ти със завидна лекота и лековатост на ума, взе че се осра ! Какво се чудиш, че всички те напуснаха ? То и избирателите ти те напуснаха !? И тях ли ГЕРБ и ДПС ги купиха, та имаш точно НУЛА Процента на последните избори ? Факт !

 • Бъйтач - 00:26, 22 март

  Николайчо, шубенце жалко, ама ти затова ли стана бежанец в Брюксел ? Днес Бойко каза недвусмислено, че ще се разправя с теб и ордата ти платени скудоумни профани, за това, че сте му разболяли детето ! Както той си знае, а всичко е с дата от преди евроизборите ?! Е, тебе те нема в никаква схема и в никаква телевизия, а Прасчо и него вече го нема ! Давайте го мигранти, щото Бойко лошо бие !

 • #Тоя Барек пак се е нагърмял - 21:51, 21 март

  Ха ха ха ! Истукан ! Ами ти бе, човече-барече, какъв беше, като "журналист" ?

 • . - 18:04, 21 март

  А Дудука Капутов като купуваше и купи депутати и от ГЕРБ се хвалеше, че партията му се разширява.Относно дпс те се разцепиха на дпс и гаДОСТ на Местан.А дали някой купува дрпутати не се знае.

 • българин - 17:57, 21 март

  КОЙ и ЗАЩО превърна 14 депутати от опозиция на ГЕРБ в техни слуги и подлоги на олигархията??? За какъв морал говорим и стабилност или смешката, че сме минали румънците като ЕС ясно даде своята оценка на тази власт!Фактът е прост: Бившите ми депутати изцяло гласуват с ГЕРБ и дори с ДПС, значи точно тази партия ги е КУПИЛА я с облаги, я с пари директно или посредством облагодетелствани от ГЕРБ олигарси "тип Ковачки". Точка. Прост отговор на прост въпрос, който няма кой и на кого да зададе. Доказателство за морала и честността на днешните управляващи.А колегите "журналисти" от скъпите телевизии се държат като евтини танцьорки, свалени от пилоните на нощния бардак, за да създават сутрин настроение за гладния изтормозен народ като танцуват на микрофона на премиера.

 • минаващ - 17:54, 21 март

  Ами дръжките на микрофоните на Нова Бокова тв. защо не попитаха Боко Кратуня къде са двата милиарда лева дето открадна от Здравната каса от парите на болните беднибългари. Боклуци.

 • почитател - 13:29, 21 март

  Всичко опира единствено до властта и парите. Някой каже ли нещо за принципи, значи си измисля оправдания.Политиката спря да ме вълнува. По - добре е да напусна с високо вдигната глава, в очакване на по - добри времена и качествени личности, нежели да последвам съдбата на стари Изхвърлени от някакви си милиционери или политкомисари. Все тая...А що се отнася до хората ти Николай ти си прав, не само на Ковачки,а останалите които те предадохаи искаха да ти откраднат партията?Защо не кажеш нещо за тях!Но това ще е им братле те повече няма да са там ....!няма да има повече бълъци!

Напиши коментар

Коментари