събота, 26 март 2016, 17:30 ч.

Зариди СЛАБОТО МВР и ЛИПСАТА на АРМИЯ

СИГУРНОСТТА Е В НАШИТЕ РЪЦЕ: НАБИРАТ кандидати за НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ и СПЕЦЧАСТИ!

BNews.bg

СИГУРНОСТТА Е В НАШИТЕ РЪЦЕ: НАБИРАТ кандидати за НАРОДНО ОПЪЛЧЕНИЕ и СПЕЦЧАСТИ!

Финансирането става чрез членски внос.

Кандидати за народно опълчение и за подразделение за специални операции набират две организации във Варна.

Инициативата е на Войнски съюз "Васил Левски" и Българско народно опълчение "Шипка", а целта е да бъде оказана помощ на МВР и армията при възможна експанзия на съседна на България страна и инвазия на "Ислямска държава".

"Подготвяме народа си да бъде във всеки един момент готов да защити родната си територия, дома, семейството и децата си. Трябва да можем да окажем помощ на правоохранителните ни органи и жалките останки на армията ни, за да гарантираме сигурността и суверенитета на страната ни", заявява в интервю за Дарик говорителят на двете организации Владимир Русев. 

По думите му в тях членуват преди всичко образовани хора, включително и от малцинствата, сред които офицери и сержанти от резерва, бивши служители на МВР, научни работници, юристи, учители и студенти. С тях се провежда военно-патриотично обучение, за което е сформирана национална мрежа от спортни, стрелкови, туристически, пещерни и фитнес клубове, където те да тренират.

Войнски съюз "Васил Левски" и Българско народно опълчение "Шипка" имат структури във всички областни градове, а общият брой на членовете им надхвърля 24 000 души, 1500 от които са във Варна, твърди организационният секретар Красимир Симеонов. Заради големия интерес е бил въведен 6-месечен изпитателен срок за новите кандидати.

Финансирането става чрез членски внос, с парите от който за обучение в чужбина ще бъдат изпратени желаещите да се включат в подразделението за специални операции и антитероризъм.

От Войнски съюз "Васил Левски" и Българско народно опълчение "Шипка" заявяват, че не възнамеряват да се занимават с политика и да участват в избори. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Будилник - 22:19, 02 апр.

  при опит за инвазия на България членките на Нато са длъжни да ни защитят в България има натовски бази нотовски съседки и най важното имаме и Русия -Путин ако трябва Българите ще ги освободим за трети път.

 • fokers - 00:28, 02 апр.

  Ала-бала е всичко. няма ли кой да отпусне пари, няма да има организация и ще си остане всичко само думи и вятър.

 • православен - 00:24, 02 апр.

  Стига с тези патриотарски коментари от чужбина и от запад. Вие които сте в чужбина, идвайте си в Родината, или ние бившите офицери ще призоваваме отново Русия да ни помага, за кой ли път.

 • Спас - 13:16, 01 апр.

  Точно и финансирано от там. Много ги е яд ,че започваме да добиваме газ и пак готвят метеж.

 • ееех, ако - 12:34, 01 апр.

  се четеше и се мислеше малко поне, човекът с име "патриот" нямаше да бъде заклеймяван, а поздравяван! браво, човече!

 • 008 - 16:29, 31 март

  Алоооо ,,ПАТРИОТА", какъв патриот си ти бе, СОРОСОИДЕН ОЛИГОФРЕН?!!?!?!

 • 008 - 16:28, 31 март

  Алоооо ,,ПАТРИОТА", какъв патриот си ти бе, СОРОСОИДЕН ОЛИГОФРЕН?!!?!?!

 • Димитър - 12:18, 31 март

  Здравейте, аз съм един млад и буден гражданин. Член съм на тази организация. Относно последния коментара на "Патриот" искам да кажа, че при нас не става въпрос за русофили и русофоби, а става въпрос за каузата - да спасим родината си. За желаещите да се запишат, уеб сайта на организацията е www.bnoshipka.org, като там са посочени телефони за връзка.

 • Димитър - 12:18, 31 март

  Здравейте, аз съм един млад и буден гражданин. Участвам в тази организация. Относно коментара на "Патриот" искам да кажа, че при нас не става въпрос за русофили и русофоби, а става въпрос за каузата - да спасим родината си. За желаещите да се запишат, уеб сайта на организацията е www.bnoshipka.org, като там са посочени телефони за връзка.

 • патриот - 19:39, 26 март

  Ще разгледам сайта им и ще потърся контакт за да се запиша. РОДИНАТА ИМА НУЖДА ОТ НАС! Държавата НЕ! - ДЪРЖАВАТА Е НА БОЙКО И МУТРИТЕ С НЕГО. ТЕ ИСКАТ ДА СМЕ СЛАБИ И ДА СМЕ ЛАКЕИ. АЗ ИСКАМ ДА СМЕ СИЛНИ И ДА НЕ ЛИЖЕМ АМЕРИКАНСКИ ЗАДНИЦИ. ЗА ТОВА ЩЕ СЕ ЗАПИША.

Напиши коментар

Коментари