сряда, 27 април 2016, 21:35 ч.

Като нищо се уреждаш на работа в престижна международна фирма

НА НАРОДНИ ЦЕНИ! Пускаш си ЕГН-то по скайп - получаваш шофьорска книжка и... (СНИМКИ)

BNews.bg

НА НАРОДНИ ЦЕНИ! Пускаш си ЕГН-то по скайп - получаваш шофьорска книжка и... (СНИМКИ)

Снимка: Vsekiden

. „Ние сме единственият екип, който не взима предварително пари за документи!", тръбят те на интернет страницата си, като добавят, че са се появили техни имитатори, които искат пари за капаро

Нова шашма с лични документи се върти в интернет пространството. Вече не трябват връзки с ъндърграунда, за да се уреди някоя дребна риба с фалшива лична карта или с удостоверение за водач. Достатъчно е да отвори профила си в социалната мрежа, за да се натъкне на обява за нови документи, при това на народни цени. Срещу 2 бона взимаш нов личен документ, срещу 1200 лева можеш да станеш и професионален автобусен водач и да се уредиш на работа в международна фирма.

Услугата се предоставя от „Елит Груп", които в Търговския регистър не фигурират като фирма, но за сметка на това имат собствен сайт. Частниците, които се явяват истинска конкуренция на МВР, не се свенят да се рекламират и в социалната мрежа. За себе си те "споделят", че са сравнително нови в изработката на документи, а основните услуги, които предлагат, са нови лични карти и свидетелства за водачи. Докато за нова самоличност трябва да броим 2 бона, цените за книжки варират. За стандартна категория B мошениците искат 1200 лв., както и категория С. За категория D искат пък по 1500 лева.

Онлайн системата им за поръчки обаче не функционира, заявки се правят само по скайп или по имейл. Предполагаемият автор на платформата е посочил личен профил в социалната мрежа, но страницата от 24 часа е недостъпна. Затова желаещите да се уредят с нови документи трябва да се свържат по оставения телефон за контакт, който след опит на наш екип да набере се оказа изключен. Все пак от "Елит Груп" са посочили на сайта си, че за да имат нови документи, трябва да им бъдат изпратени по електронен път трите имена, ЕГН, адрес, паспортна снимка и сканиран подпис.

На мераклиите за фалшиви документи би трябвало да им светне сигналната лампичка, че нещо не е наред, тъй като с всички тези данни преспокойно може и банков кредит да се изтегли, пише "Всеки ден". „Елит Груп" не искат и парите предварително, а само след като клиентите се убедят в истинността на документите и ги платят лично. „Ние сме единственият екип, който не взима предварително пари за документи!", тръбят те на интернет страницата си, като добавят, че са се появили техни имитатори, които искат пари за капаро.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Милен - 01:37, 01 февр.

  Шофьорската книжка, която ми направи минава навсякъде. Спират ме полицай няма проблем. ЕВАЛА ГОСПОДИН ЗЛАТКОВ

 • Милен - 01:34, 01 февр.

  На мен въпросният човек - г-н Златков ми издаде шофьорска книжка Б категория, вписана във всяка една институция на България. Телефона му за връзка е: +359 88 857 2359

 • Милен - 01:33, 01 февр.

  ВЕЧЕ НЕ РАБОТЯТ ТЕЗИ. ЗА ИЗДАВАНЕ НА ДИПЛОМИ И ШОФЬОРСКИ КНИЖКИ ПИШЕТЕ НА ТОЗИ НОМЕР ВЪВ ВАЙБЪР, УАТСЪП ИЛИ ТЕЛЕГРАМ: 0888572359 КНИЖКИТЕ СА ВПИСАНИ НАВСЯКЪДЕ! И ДИПЛОМИТЕ СЪЩО. АЗ СЪМ ДОВОЛЕН

 • АСАд - 19:30, 25 септ.

  Васил Вълчев е измамник, само Виктор Сребров върши работа!

 • Милен - 00:51, 31 авг.

  Васил Вълчев ми издаде диплома за основно и книжка В категория! РЕДОВНИ! Спираха ме от КАТ и нямах проблем! Vibera му е 0886958773!

 • ИВАН - 19:31, 07 юни

  ВИКТОР СРЕБРОВ ИЗДАДЕ НАИСТИНА ШОФЬОРСКА КНИЖКА - +359 88 638 7959

 • Виктор Сребров - 21:41, 26 апр.

  Издаваме: шофьорски книжки с вписване в КАТ, както и дипломи за основно, средно и висше образование. Документите са изрядни и подлежат на всякакви проверки. Телефон за връзка: +359 88 638 7959 Поща: Diplomimon@protonmail.com

 • Георги - 02:52, 22 апр.

  Купувам протокол от ТОЛЕК комисия, имам необходимите епикризи. 0886 032 978

 • Enzoogi - 16:24, 25 февр.

  Iskam originalna knijka plahtamsi obadetemise 0892360104

 • Ivan - 11:54, 11 юни

  Iskam knijka ama orginalna obadate mise 0892932179

Напиши коментар

Коментари