събота, 28 май 2016, 15:00 ч.

Българските мълчат като пукали

ЧЕШКИ ДЕПУТАТИ скочиха да защитават Петър Низамов - ПЕРАТА! Вижте какво направиха! (СНИМКА)

BNews.bg

ЧЕШКИ ДЕПУТАТИ скочиха да защитават Петър Низамов - ПЕРАТА! Вижте какво направиха! (СНИМКА)

Снимка: 24 часа

За разлика от българските си колеги, които останаха безразлични към родния герой, народните представители от чешкия парламент лично организирали и подписали подписката в защита на нашенеца

Подписка в защита на ловеца на мигранти Петър Низамов - Перата организираха чешките депутати.

За разлика от българските си колеги, които останаха безразлични към родния герой, народните представители от чешкия парламент лично организирали и подписали подписката в защита на нашенеца. Тя цели да защити и Цивилните отряди за защита на жените и вярата.

Благодаря за безрезервната подкрепа към нашата инициатива за гражданските арести със "свински опашки", написа в профила си във Фейсбук Перата. Коментарите в социалните мрежи заваляха бързо. "Това е традиция вече - всички стойностни българи се ценят най-вече в чужбина, а в България се хулят...", написаха възмутени от българските народни представители.

В знак на благодарност той е изпратил специално благодарствено писмо до чешките депутати.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Михаил Георгиев - 02:41, 31 май

  Парламент ,който мисли за Българските интереси...такъв просто няма...!!!

 • Дядо митко - 11:25, 30 май

  Глупости,руския е останал назад,спрете се ,че вече е смешно.

 • милен михов - 21:52, 29 май

  для измена родину..... смерът

 • Снежана Димитрова - 20:32, 29 май

  Искам Петър да бъде освободен.Хора като него защитават нас обикновените хора.докато ние си спим спокойно хора като него и Динко ни пазят.Вече това положение не се търпи.Тези,които го зафържат ходят с охрана и не им дреме как живеят хората по границите.За сега по нашия край е спокойно,но това не означава,че не ни пука за другите.

 • Иванка Ставриева - 00:53, 29 май

  ПОРЕДНИЯТ ЗВУЧЕН ШАМАР ЗА БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО, ЗА БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И БЪЛГАРСКОТО ПРАВОСЪДИЕ ОТ НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ЧЕШКИЯ ПАРЛАМЕНТ, КОИТО СА НАПРАВИЛИ ПОДПИСКА В ЗАЩИТА НА ПЕТЪР НИЗАМОВ, КОЙТО БЪЛГАРСКИТЕ ВЛАСТИ, ПАРЛАМЕНТ И ПРАВОСЪДИЕ УЛИЧИХА В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ЗАТОВА, ЧЕ Е АРЕСТУВАЛ НЕЗАКОННО ПРЕМИНАВАЩИ БЪЛГАРСКАТА ГРАНИЦА ЕМИГРАНТИ В ГРАНИЧНА ЗОНА, ИЗВЪН ПРОПУСКВАТЕЛНИЯ ПУНКТ - КПП ! ОТНОВО ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ВСИЧКИ ТЕЗИ БЪЛГАРСКИ "ПРЕДСТАВИТЕЛИ" НА ВЛАСТА В БЪЛГАРИЯ НИ НАПРАВИХА ЗА СМЯХ ПО СВЕТА - МАХАЙТЕ СЕ ПО-БЪРЗО ! СВАЛЕТЕ ВСИЧКИ ЗАПРЕЩЕНИЯ И ОБВИНЕНИЯ ОТ ПЕТЪР НИЗАМОВ, ЗАЩОТО ВАШИТЕ ДЕЙСТВИЯ НЕ ГРАНИЧАТ СЪС ЗДРАВИЯ РАЗУМ, НЕ ГРАНИЧАТ И СЪС ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА ДЪРЖАВАТА КЪМ НЕЙНИТЕ ПОДАНИЦИ ПО ОСНОВНИЯ ЗАКОН - КОНСТИТУЦИЯТА ! НАЛИЧИЕТО НА ТОЛКОВА МНОГО НЕЛЕГАЛНИ И НЕРЕГИСТРИРАНИ ОТ ГРАНИЧНИТЕ ВЛАСТИ "МИГРАНТИ" ВЪВ ВЪТРЕШНОСТТА НА СТРАНАТА НЕДВУСМИСЛЕНО ПОДСКАЗВА, ЧЕ "ДЪРЖАВАТА Е НА КОЛЕНЕ, А КОГАТО ДЪРЖАВАТА Е НА КОЛЕНЕ - НАРОДЪТ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПРАВИ" ! НЕСЪСТОЯТЕЛНИ СА ВСЯКАКВИ ИЗИСКВАНИЯ ОТ ВЛАСТТА ЗА "ТОЛЕРАНТНОСТ" ПРИ СИТУАЦИЯ, В КОЯТО СЕ ЗАСТРАШАВА ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО НА БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ! ЩЕ ИМА ДОБРОВОЛНИ ЦИВИЛНИ ОТРЯДИ НА ГРАНИЦАТА, ЩЕ ИМА И АРЕСТИ НА ТЕЗИ ХОРА, КОИТО НЯМА ДА БЪДАТ ПОСРЕЩАНИ "С ХЛЯБ И СОЛ", ЗАТОВА ЧЕ СА РЕШИЛИ ДА НИ ТЕРОРИЗИРАТ И УБИВАТ ! КАКВИ "БЕГЪЛЦИ ОТ ВОЙНАТА" СА АФГАНИСТАНЦИТЕ, КОИТО АРЕСТУВА ПЕТЪР НИЗАМОВ ? ЗАЩО ТЕ ИДВАТ В БЪЛГАРИЯ ? ЗАЩО ЕВРОПЕЙЦИТЕ СЕ ОКАЗАХА ЗАЛОЖНИЦИ НА ВЕЛИКОТО ПРЕСЕЛЕНИЕ НА ИСЛЯМСКИЯ СВЯТ ? НЯМА ВЕЧЕ ЗДРАВОМИСЛЕЩ ЧОВЕК, КОЙТО ДА НЕ Е НАЯСНО, ЧЕ ТОВА Е МАЩАБЕН ЗЛОВЕЩ ПРОЕКТ, КОЙТО ПРЕДВАРИТЕЛНО Е ОРГАНИЗИРАН И ВМЕСТО ДА НИ ВЪВЕЖДАТ В ЗАБЛУЖДЕНИЕ, КОЛКО Е ОПАСНА РУСИЯ И КАК ВСЕКИ МОМЕНТ ЩЕ НИ НАПАДНЕ, ВРЕМЕ Е ТРИБУНАЛА ДА СЕ ЗАЕМЕ С ПРЕСТЪПНИТЕ ИНЖЕНЕРИ НА "ОРГАНИЗИРАНОТО ВЕЛИКО ПРЕСЕЛЕНИЕ", КОЕТО Е ЧИСТА НАСИЛСТВЕНА КОНСПИРАЦИЯ, СЪПРОВОДЕНА ОТ КРАЖБИ, НАСИЛИЯ И УБИЙСТВА ! ТЕЗИ ЕКСТРЕМИСТКИ БЕЗУМИЯ, КОИТО СЕ СЛУЧИХА ВЪВ ФРАНЦИЯ, БЕЛГИЯ, ГЕРМАНИЯ, АВСТРИЯ, ШВЕЦИЯ И т.н., И КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ СЛУЧВАТ ПРИ КОЕТО ЗАГИВАТ НЕВИННИ ХОРА, ИЗНАСИЛВАТ СЕ ЖЕНИ И ДЕЦА, ВСЕ С ПРЕПРАТКИ КЪМ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА, НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ НИТО ПРИКРИВАНИ, НИТО ОПРАВДАВАНИ И ТОЛЕРИРАНИ ! КОМПРОМИСЪТ НА ДОПУСТИМОСТ ОТ "ЕВРОПЕЙСКИТЕ ВИСШИ ПОЛИТИЦИ" Е НА МНОГО ВИСОКА ЦЕНА И НИЕ ТРЯБВА С ВСИЧКИ СРЕДСТВА И НА ВСЯКА ЦЕНА ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИМ НА ТОВА БЕЗУМИЕ !

 • Надя - 23:43, 28 май

  Браво на чехите! НАШИТЕ ДЕПУТАТИ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАСРАМЯТ, ПРОДАЖНИЦИ! Петър Низамов е истински българин, а управляващите от ГРОБ са едни мишки!

 • ЕЛЕНА - 16:18, 28 май

  В ЧЕХИЯ ЖИВЕЯТ ЕВРОПЕЙЦИ А В БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРИ!

 • Dongo Bingo - 15:23, 28 май

  Смърт за народните предатели които не защитават нашите герои

Напиши коментар

Коментари