сряда, 11 януари 2017, 17:17 ч.

Какво ще прави на 200 кв.м. не е ясно

Плевнелиев се сдоби с лъскав държавен офис за след мандата

BNews.bg

Плевнелиев се сдоби с лъскав държавен офис за след мандата

Снимка: Гласове

Решението беше гласувано на днешното заседание на кабинета.

Президентът Росен Плевнелиев ще може да работи в полза на обществото и след края на мандата си, като за целта правителството в оставка му предостави офис за безсрочно и безвъзмездно ползване.

Решението беше гласувано на днешното заседание на кабинета.

Офисът с площ от близо 200 квадратни метра и се намира на столичния булевард „Цариградско шосе", в сградата, в която са разположени отдели на НАП и структурите на Икономически и социален съвет.

С решението на правителството се изпълнява ангажимент, предвиден в чл. 4 от Закона за някои права на лицата, които са били президенти на България.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Офис за клоун - 01:14, 12 ян.

  Ще може ли да отдадава "офиса" под наем?! На апапите си? Може да го направи и "бира-скара" или "кафене" за клатещите краката си по цял ден чиновници, които са му съседи! Но най-би му подхождало да направи "офиса" он-лайн-Интернет-цирк с главен клоун самия Роско!

 • BgWC - 23:48, 11 ян.

  За Плевнелиев нямам нищо против, заслужил си е тази чест. Но дъртата библиотекарско-сарайска вещица-контрапрезидент Марга Попова трябва да бъде незабавно изпратена обратно където и е мястото- да пасе патките.

 • българин - 23:37, 11 ян.

  този палячо му трябва батут само

 • до е и..... - 21:24, 11 ян.

  Да пречи, предателството и продажността му ни пречат....

 • е, и? - 20:52, 11 ян.

  Да не е първият, сдобил се с такъв офис? На никого не вадеше очите офисът на Първанов или на другите екс преди него! Но щом е на Плевнелиев, пречи, нищо, че му се полага по закон! Изобщо всичко негово вади очи! И особено отношението на Европа към него боде очите - видиш ли, по незнайни причини там го уважават, ужас!

 • давед овадия - 20:14, 11 ян.

  Офисът му се дава за да работи в полза на ОБЩЕСТВОТО БЪЛГАРСКОТО Днес парламента е гласувал за това Но пак днес ПЛЕВНЕЛИЕВ пак се е изцепил с изказване и писмо до ТРЪМПза бедата от Русия и продължение на санкциите Е тоя човек работи ли в полза на българския народ и защо му дават офис

Напиши коментар

Коментари