петък, 17 февруари 2017, 13:20 ч.

Щели да делят по братски, не по равно

Патриотите обявиха листите си, Волен бил на кантар

BNews.bg

Патриотите обявиха листите си, Волен бил на кантар

Обединените патриоти разкриха водачите на листите си и подгласниците им на специален брифинг.

Валери Симеонов ще води листата на патриотите в Бургас и София, Десислав Чуколов от „Атака” е водач в Стара Загора, Красимир Каракачанов води в Плевен, Волен Сидеров влиза в лидерския 25-ти софийски избирателен район. Предстои уточняването на още няколко водачи на листи, които ще станат ясно в следващите дни, обяви Красимир Каракачанов.

„Трите партии са равнопоставени в коалицията, имат равни позиции, включително и гражданската квота”, уточни лидерът на ВМРО. Според него, повечето от водачите на листи са запазили местата си от предишните избори. Валери Симеонов пък определи разпределението на местата като "по братски, не по равно".

„Все още не съм решил окончателно дали ще участвам в изборите, но колегите настояваха да се включа и ще е интересно. Според партньорите ако сега се откажа, това ще се отрази на резултатите, затова съм в сипсъка”, каза Сидеров.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • боклук до боклука... - 11:24, 18 февр.

  Забелязвате ли каква мръсна игра играят патрЕотите, а най-паче Каракочинов? Докато БСП и ГЕРБ се правят на ощипани моми по въпроса за "голяма коалиция", Каракочинов я подстрекава! Накрая като се съберат БСП и ГЕРБ, ще излязат с оправданието, че те видите ли хич не искали, но златният каракочинов пръст им оказал натиск и те кандисали в името на това, да се избегнат втори предсрочни парламентарни избори през 2017 година. Има начин да им пресечем пъклените сценарии: НИТО ЕДИН ГЛАС ЗА бсп, герб и патрЕотите!!!

 • Пасков - 10:40, 18 февр.

  РублоПУТКИНотската глутница слабо ме интересува. По-важно ми е на това място да поздравя екипа на Бойко Василев за снощната "Панорама", която изби рибата като драмтургия: cлед като цял час бръщолевиxa Томислав Дончев, Петър Москов, КрасИВАН Каракачанов и Иво Христов дежурните си самохвалства, предаването завърши един обикновен ЧОВЕК ОТ НАРОДА, който им каза, че са същите боклуци като червените изроди, унищожили баща му. Благодаря му, че каза на глас това, което аз мисля! Справедливостта изисква да призная, че последните няколко изречения на Петър Москов бяха много силни. Жалко само, че откакто реши да е дясно мъдо на Борисов, думата му не тежи повече от перце.

 • ДС-Побългарено Чшае Шукарие - 22:35, 17 февр.

  Антон Тодоров изнася архивни информации h t t p : / / b i t . l y / 2l4CxAP за извършената от сомовитския циганин Яшар Замфиркьо (по известен като Тодор Живков - Тато) и делиорманския мангасар Пънчо Кубъдън (Бато) БКП-циганизация около Плевен с внесени по второ направление гръцки цигани, както на много други места с югославски, румънски, стветски, .... внесени цигани, формално за пари и привилегии записали се като "българи", но останали си с циганските "добродетели" и манталитет, дори когато са по върховете на властта! Борисов чак сега се усети зашо коалиционния му ОРТАК (ДС-побългарения гюфто-АЛБИНОС) ДС-"Иван" КараКОЧИНОВ се кандидатира и става депутатин (даже зам.шеф на парламента!) все от плевенските листи?! Затова сега мама Цеца е сложена назад в плевенската листа, а начело е мургавия Московски манго!

 • Со керез со ДС-булгарес - 22:32, 17 февр.

  Индо-българският Джамбаз менгян моме-войвода h t t p : / / b i t . l y / 2eJ4EOh практикува медийна ЦИГАНОФОБИЯ, но се натиска, пече кебапи и раздава къркане по катуните и го избират във властта със коалиционни ортаци из между циганските босове от ДПС h t t p : / / b i t . l y / 2l4CxAP ! Същата ЦИГАНИЯ е и с МАКЕДОНОФОБИЯТА му: яде и пие изкараните с реки от македонска пот, сълзи и кръв пари, имоти, активи и символи, но плюе ВИНАГИ срещу МАКЕДОНСКИЯ КЛАДЕНЕЦ, от който смуче до задавяне вода (привилегии и еврозаплати)! За Винкела е ясно - цигаския Меден рудник до Бургас е електоралната му база! Само СубСидер е в нестабилна ситуация - да го набуатат в 25-ти район (Банкя - Филиповци - Факултето): българите от Красна поляна и Люлин са поставени в унизителната ситуация да избират побългарено ямболско ЦИГАНЕ, което им обещава ликвидация на обхваналата от десетилетия тия райони ЦИГАНИЯ!

Напиши коментар

Коментари