петък, 17 февруари 2017, 15:20 ч.

Отново изънредна конференция

ГЕРБ с обяснения за проверките на служебния кабинет в министерствата

BNews.bg

ГЕРБ с обяснения за проверките на служебния кабинет в министерствата

"Недопустимо е да се твърди, че е имало индикатори за измама."

Пореден ден на извънредни пресконференции. Служебният премиер Огнян Герджиков оповести ревизията на обществените поръчки по министерства. Това е и причината от централата на ГЕРБ да свикат пресконференция.


 Има контролни органи в България и всеки трябва да знае своята функция. Контролните органи, които изследват как се разходват публичните финанси, са ясно дефинирани. Нито един друг орган няма такива правомощия, камо ли служебно правителство. Това заяви на извънредна пресконференция в централата на ГЕРБ бившият енергиен министър Теменужка Петкова.
„Това, което чухме сутринта като информация за нарушения, е недопустимо, защото когато се твърди подобно нещо, трябва да се спазят някои основни изисквания. Ако има нарушения, то трябва да бъде установено по съответния ред и от съответния контролен орган”, подчерта Петкова и добави, че за да каже някой, че има нарушения – пътят е много дълъг и сложен.

"Недопустимо е да се твърди, че е имало индикатори за измама. По мое лично усещане служебното правителство на практика взе страна в предстоящите парламентарни избори", каза още тя.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • sms - 14:10, 18 февр.

  Гледахте ли снощи в “Панорама” по БНТ “инагурацията” на праф. ывa xpыстав като кандидат депутат на БСП? С какво сладострастие и дистанцирано презрение българомразецът (плод на българо-съветската дружба и роден в СССР) с присвити азиатски очички и гнусейки се от българите, описваше нещастието на България - оскотяването на нацията, поради умишлено наложената материална и духовна мизерия, демографският апокалипсис и бягството на младите на Запад в резултат на “необмислената” ни евроинтеграция и “формалното” ни членство. Всеки път, когато високомерно процеди през зъби поредната си прокоба за съдбата на българите, дръзнали да изберат СВОЙ път на Запад, а не към Матушката му, българите, към които той (като хибрид!) не се причислява, ме побиват тръпки, защото инстинктивно усещам просъствието на нещо чуждо, по азиатски жестоко и НЕбългарско, което настоява да изоставим европейския си цивилизационен избор (като ни принуди да блокираме санкциите срещу агресора в Крим и т.н.) и после равнодушно да ни запрати обратно в руския концлагер. В такива моменти дори нечистоплътните ни и крадливи понякага сънародници ми се струват по-близки и по-мили, защото по ЧОВЕШКИ могат да те разберат и да съчувстват!

 • видимо - 10:57, 18 февр.

  Герджиков може да не е идеален,но каква разлика,слушайки новините за едните и другите.От потрес до спокойствие.

 • рр - 21:39, 17 февр.

  тая да не е адвокатка на мафията, че дава пресконференции

 • Gmork - 19:47, 17 февр.

  До кога подобни ГМО-та ще ни учат на принципност?

 • ЦВЕТАР - 18:38, 17 февр.

  ТЕМЕНУГА ЩЕ Я ШЛЯПАТ ПО ГОЛЕМИЯ ТЕЗГЯХ, ЩОТО И ТЯ Е ПОНАТРУПАЛА ГРЕХОВЕ ДОКАТО СЕ УЧИ ДА БЪДЕ МИНИСТЪР... ШЛЯП-ШЛЯП И ПОСЛЕ ПЛЯС-ПЛЯС ПО ТЕЗГЯХА..

Напиши коментар

Коментари