петък, 17 февруари 2017, 19:20 ч.

Скандал в новата коалиция "Реформаторски блок и Глас народен"

Светльо Витков се оправдава във Фейсбук, губи симпатизанти

BNews.bg

Светльо Витков се оправдава във Фейсбук, губи симпатизанти

Появи се статия от 2013 година, написана от Витков, разкриваща мотивите защо неговата партия не би участвала в Реформаторския блок.

Председателят на партия "Глас народен" Светльо Витков от група "Хиподил" използва социалната мрежа Фейсбук, за да се оправдае за подписването на коалиционно споразумение с Реформаторския блок. 

След официалната договорка между формациите в интернет се появи статия от 2013 година, написана от Витков, в която той разкрива мотивите си защо неговата партия не би участвала в Реформаторския блок.

Ето какво написа по този повод лидерът на "Глас народен":

"В момента се разпространява моя статия от 2013 г. "Защо не бих влязъл в Реформаторския блок...." Целта на статията е да покаже, че не си спазвам обещанията, след като в момента Глас Народен е в коалиция с РБ. Само че има едно нещо, което "стратезите" са пропуснали и то е, че наименованието на настоящата коалиция е: "РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК И ГЛАС НАРОДЕН"!!!

Второ: Някои субекти... have left the building..."

Оправданието му обаче не прозвуча убедително за част от неговите симпатизанти.

"Това оправдание е като засъхналия сопол - налага се да го извадиш, ама няма смисъл от него...", коментира потребител във Фейсбук.

" Това, Светльо, ти беше най-тъпата постъпка, честно! Мен като избирател ме загуби, а името и подписът ми са в списъка за създаване на" Глас народен". Съжалявам, че съм те подкрепял до сега на всички избори, на които съм гласувал и вие сте участвали", добавя друг от симпатизантите на партията.

"Светльо, мене лично ме е СРАМ, че човек, който смятах за различен от шайката политически помияри в момента, се коалира с най-големите такива!!! Тук думите са излишни, просто гледай какво се пише от хората под този ти пост, както и в страницата на Глас народен... е огледай се/заслушай се в точно в народния глас!!!", недоволства още един от приятелите на Витков в социалните мрежи.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Дедо Петър - 19:21, 20 февр.

  Скакауеца, тоз благ михлюзин, Москов и другите толерасти са си лика прилика като два стръка иглика!!!

 • 00 - 13:13, 18 февр.

  Удивлявам се на наивността на почитателите виткови, на които досега не е било ясно от коя порода е протежето на Бригадир Аспарухов (големец от ДС). Повече ме изненадва вече нескриваното падение на остатъчния РБ, който за да вземе някой глас в повече на изборите, прибира под крилото на червената кукувица всякакви отпадъци: Ковачки, Витков... Кой ще е следващият? Янетo? Дудука? Жорж Ганчев?...

 • topitop - 08:31, 18 февр.

  Светльо Витков от партия Парцал народен ха,ха,ха боклук като дядо Бриго изкуфелия комунист.Абе боклук, ма ти ша излейш алчен и долен скакауец.

 • шефа - 08:21, 18 февр.

  До Светла Виткова Голяма кур.а излязохте госпожице Виткова ама мазна и долна кур.а.Татко Бриго,стария помияр ли ви подучи на тези курвенски номера или сте си боклук по рождения,а може би и двете.Да стоиш с д-р Менгеле и да се ръкуваш с доказан престъпник който искаже да инжектира на нашите деца ваксина на която съдържанието на живак е 2000% над допустимото доказва че си мърша.Един скакауец е по достоен от теб .

 • Боби - 05:06, 18 февр.

  Много се изложи наистина. Жалко.

 • Ядосан - 21:12, 17 февр.

  Светльооооо, насра се като първия инфантил, копеУе!!! Мислех си, че си мислещ разумен млад мъж, а се оказа, че си насран и омазан кретен!!! Жалко за теб, за напъните ти да бъдеш "нещо"! Хайде, кажи СБОГОМ на хората, СКАКАУЕЦ НИЩОЖЕН!!! НемА с кой да се "коалираш", та се хвана с най-големите помияри и НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!! Глупак!............... :(

 • Тоя малоумник Светлю - 21:04, 17 февр.

  Намери с кой да се върже. Стари крадци, бити задници. Добре си лапаше години наред субсидията от 1%... необезпокоявано...

 • Какво друго - 20:59, 17 февр.

  Може да се очаква от един скакалец - зетя на главорез а от ДС - Бригадир Аспарухов!

Напиши коментар

Коментари