понеделник, 20 март 2017, 14:00 ч.

Неочаквана ваканция

Радост за учениците: Ето кои дни ще са неучебни

BNews.bg

Радост за учениците: Ето кои дни ще са неучебни

1 май и 24 май са официални празници и няма да се учи, а 25 май е неучебен, но присъствен.

Краят на учебната година все още е далече, но учениците ще имат много поводи за радост, тъй като през следващите месеци им предстоят доста неучебни дни по различни поводи.На 27 март (понеделник) няма да се учи заради предсрочните парламентарни избори, които ще се проведат в неделята преди това.

Пролетната ваканция за учениците от I до XI клас ще бъде от 8 до 17 април включително. Дванадестокласниците ще почиват от 13 до 17 април.1 май и 24 май са официални празници и няма да се учи, а 25 май е неучебен, но присъствен. Това става ясно от сайта на МОН.

19 и 22 май ще са почивни за всички освен за зрелостниците. Тогава ще се проведат матурите. През май месец традиционно се провеждат изпращанията и баловете на завършващите, така че учениците от останалите класове в повечето училища ще имат по още един почивен ден или поне ден с намалени часове. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари