понеделник, 20 март 2017, 15:30 ч.

Родителите са пенсионери

Зов за помощ: Млад мъж се нуждае от средства за лечение

BNews.bg

Зов за помощ: Млад мъж се нуждае от средства за лечение

Мъжът е с процент инвалидност, но получава крайно ниска пенсия.

Млад мъж от Свищов се нуждае от ежемесечни средства за животоспасяващи лекарства, които се налага да приема заради онкологично заболяване. „На 4 декември 2012 г. припаднах, в болницата установиха, че съм получил мозъчен инфаркт. Лекарите бяха доста изненадани, защото съм млад, а от това заболяване страдат доста по-възрастни хора от мен. Последва ядрено-магнитен резонанс и стана ясно, че имам в главата си над 15 разнокалибрени патологични образувания, които запушват главен кръвоносен съд. Близо година бях на легло и бях в голяма тежест на родителите си. Те са пенсионери, също са с куп заболявания и знам колко проблеми им създавам.” , пише "Велико Търново". Анатолий Славов.

Мъжът е с процент инвалидност, но получава крайно ниска пенсия. Докато бил здрав, работил през повечето време без трудов договор, но все пак имал доходи. Сега обаче пенсията не стига дори за жизненоважните медикаменти, които трябва ежедневно да приема. „Нужни са ми около 180 лв. на месец за тях. Ако не ги пия, ставам безконтактен и губя сили. Тези лекарства ми помагат, ако не да възстановя, то поне да не губя още мозъчни клетки.” – допълва Анатолий.

Няколко пъти с малки суми му е помагала община Свищов, приятели и близки също, но лекарствата са нужни всеки месец, а помощ не винаги има. Който желае да помогне на младия свищовлия, може да стори това на следната банкова сметка :

 

Анатолий Йосифов Славов
Банка: Уникредит Булбанк
Сметка: 7000 1522 561 473 
IBAN: BG63UNCR70001522561473
BIC: UNCRBGSF
Валута: BGN
Клон: 617

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари