понеделник, 20 март 2017, 15:11 ч.

CNN Тurk

Извънредно: Възможно е обтягане на отношенията между Анкара и София!?

BNews.bg

Извънредно: Възможно е обтягане на отношенията между Анкара и София!?

Подобно действие може да "разгневи Турция", въпреки че досега официална реакция от страна на властите няма.

"Възможни са усложнения в отношенията между София и Анкара", съобщава турската телевизия "CNN Тurk", в репортаж за изгонването от България на Ибрахим Тарандж, главен секретар на областната администрация в Одрин, информира "Фокус". Телевизията припомня, че решението за Тарандж и за още двама турски граждани е взето по искане на ДАНС.
CNN Тurk смята, че подобно действие може да "разгневи Турция", въпреки че досега официална реакция от страна на властите няма.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Мунчо! - 17:22, 21 март

  Брей,Турция щяла била да се разгневи. И какво ще направи? Дали ще посмее да ни стори нещо под строгия поглед на Путин?! Руснаците затова ли оставиха костите на дедите си в България, за да си шетат пак в нея турчилята?! Русия е благородна, нищо че някои наши недоразумения на природата се продава за жълти стотинки, тя знае, че българският народ я обича.

 • отнемане на двойното гражданство - 09:01, 21 март

  ОТНЕМАНЕ НА ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО ЗА ТЕЗИ ГАДЖАЛИ! КАКЪВ ГРАЖДАНИН НА БЪЛГАРИЯ Е БОКЛУЧАВ ТУРЧАК С МОЗЪК КАТО НА ВЪШКА??!! КАТО ИМ ДРЪПНЕМ ШАЛТЕРА ЗА ЕВРОПА, ЩЕ СЕ ЗАВРАТ В АНАДОЛА КАТО ПЪРШИВЦИ - ТАМ ИМ Е МЯСТОТО!

 • до турската свиня под мен! - 08:59, 21 март

  ще го духате вие, резак миризлив! мамицата ви ще ебем мюсюлманско-турска! Ще има пак Одрин - ще ви избием като пършиви пилета, докато го духате на въшливите си майки!

 • Merhaba - 22:02, 20 март

  do Българин - 17:15, 20 март da go duhas pedro smotan!

 • Българин - 17:15, 20 март

  Фесовете вън!.До един!

 • Moeto ime - 15:50, 20 март

  I kakvo kato se razgnevi Turciya ? Nie si pazim stranata, te da si podskachat kolkoto shat!!!

Напиши коментар

Коментари