понеделник, 20 март 2017, 16:33 ч.

По бТВ

Бойко и Корнелия на дебат, ама друг път

BNews.bg

Бойко и Корнелия на дебат, ама друг път

Снимка: 24 часа

Всеки от тях ще има по 60 минути, за да представи позициите си по ключовите политически теми.

Борисов и Нинова така и няма да излязат на дебат пред избирателите, стана ясно днес.
Водачите на двете най-големи политически партии в страната Корнелия Нинова и Бойко Борисов ще се изправят пред българските избиратели в специално предаване в две части в ефира на bTV. То ще се проведе в 20:00 часа в два последователни дни - четвъртък и в петък (23 и 24 март).

Всеки от тях ще има по 60 минути, за да представи позициите си по ключовите политически теми. Пред Антон Хекимян двамата ще отговарят на живо на всички важни въпроси в навечерието на предсрочните избори, информира "Блиц". Лидерът на БСП ще даде интервю първа – в четвъртък, 23 март. Интервюто с лидера на ГЕРБ ще бъде на следващия ден – петък, 24 март. Специалното телевизионно предаване ще разкрие вижданията на всеки един от водачите по ключовите вътрешни и международни теми – данъци, доходи, пенсии, престъпност и съдебна реформа, отношения с Турция и Русия, национална сигурност и пр.

Българските избиратели ще имат и възможността да научат намеренията на Нинова и Борисов относно потенциалните им коалиционни партньори в бъдещото управление на страната. Последната част от всяко интервю ще бъде блиц въпроси, които предполагат отговор само с „да“ или „не“. Смисилът от блиц-въпросите не е много ясен, при условие, че те ще бъдат предварително известни на интервюираните.

Специалното предаване в две части ще бъде кулминацията на един месец участия и дебати в актуалните предавания на bTV на кандидати от всички партии, които имат амбиция да влязат в 44-тото Народно събрание. Водачите на БСП и ГЕРБ не постигнаха консенсус относно условията на участие в общ телевизионен дебат. Въпреки това те се съгласиха да представят вижданията си в специалното предизборно предаване, очевидно подтикнати от пиарите си и в опит да създадат рейтинг на Хекимян.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Бъдете справедливи! - 11:29, 21 март

  Напротив, не ги слагайте в един кюп! Корнелия Нинова винаги е държала на пряк двубой, лице в лице с Бойко Борисов, но той иска да има подкрепление зад гърба си, защото е несигурен и се чувства бос по повечето въпроси. Бойко освен с общи приказки за саниране, магистрали и голи обещания за бабичките, отглеждащи внуците си и които станаха досадни на народа, с нищо друго не може да противостои на Нинова.

 • минаващ - 09:10, 21 март

  И двамата не искат, защото (с основание!) ги е страх, че ще се изложат като кифладжии - каквито са! В същото време и двамата са безинтересни като прочетен вчерашен вестник. Много по-интересни, интелигентни и по същество са ми дебатите с участието на Кънев, Марешки и Каракачанов.

 • za Elena Yoncheva i Monika - 18:34, 20 март

  2005-2009 премиер =Стан=ишев Преди 14 години, НДСВ продаде ЕРП-тата на големи чужди компании ЧЕЗ, ЕВН, ЕОН. С чии капитали са свързани тези компании? Всички филми на Elena Yoncheva /майка и е рускиня/ за Чечня, за Колумбия, за Уго Чавес, за Сомалия са със спонсор ЕОН - по времето на Тройната коалиция. Сега пък спонсор и е Гео=рги Гер=гов. Аз мисля, че ЧЕЗ, ЕВН, ЕОН /сега Енергопро/ са продадени на „наши другари” принадлежащи към комунистическия Интернационал. 2007-2012г. =Мон=ика Стан=ишева отива в Брю=ксел с 20 милиона печалба от пиар юни 30, 2014=Би=волъ Фирмата на =Мон=ика =Йос=ифова – =Стани=шева „Ак=тив Груп“ ЕООД има солидни приходи от ПР и реклама през периода 2007-2012г. Данните от Търговския регистър са следните : 2007 – 3 991 000 лв.; 2008 – 6 039 000 лв.; 2009 – 4 620 000 лв.; 2010 – 2 176 000 лв.; 2011 – 2 141 000 лв.; 2012 – 1 513 000 лв.; Общо за 6 финансови години – 20 480 000 лв. (словом – двадесет милиона, 480 хиляди лева). В портфолиото на „Акт=ив Груп“ са основно държавни институции, за чийто имидж фирмата се грижи. Фирмата е забъркана и в скандала с австрийския лобист Хохегер, осъден в Австрия, за който имаше парламентарно разследване и в България.

 • Наблюдател - 17:13, 20 март

  Вятър работа.

 • Това не е дебат - 17:12, 20 март

  А дрънка низина насаме... толкова сме ги слушали, че чак са ни омръзнали. Въпросът беше да ги видим един срещу друг.

Напиши коментар

Коментари