четвъртък, 20 април 2017, 11:34 ч.

В момента телевизията натиска Трифонов

Ако бТВ спре "Шоуто на Слави" дължи огромна неустойка

BNews.bg

Ако бТВ спре "Шоуто на Слави" дължи огромна неустойка

Снимка: ПИК

Отчетът на фирмата на дългия "Седем Осми" показва, че за миналата година те са прибрали от бТВ 9,7 млн. лева, за да показват всяка вечер шоуто.

10 милиона лева неустойка! Толкова ще трябва да плати бТВ на Слави Трифонов, ако спре шоуто му.

В момента телевизията натиска Трифонов да подпише анекс към договора с телевизията. Новите условия на бТВ са предаването на Слави да бъде само и единствено развлекателно и по никакъв начин да не се намесват политически теми.

бТВ иска да има нов договор, защото ако самолично спре предаването на Слави, ще се наложи да му плати около 10 милиона лева неустойка. Миналата есен Дългия и бТВ подновиха договора си за нови две години, пише в. "България днес". Така в случай че сега шоуто бъде свалено по тяхна вина, от телевизията са длъжни да плащат за непроизведените епизоди до края на другото лято, когато свършва сезонът. Това на практика е цяла година, в която Слави и екипът му ще получават пари, дори и без да работят. Отчетът на фирмата на дългия "Седем Осми" показва, че за миналата година те са прибрали от бТВ 9,7 млн. лева, за да показват всяка вечер шоуто.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • а така! - 12:21, 20 апр.

    А така! седнали катилите да се надхвърлят с Трифонов:-))))) тъпанари капутарци, това да не ви е малоумникът Бюрекоглу, дето го изклатиха кой как свари и даже не видя лев, та сега плюе по Дългия:-)))))))))))

  • Зрител - 12:08, 20 апр.

    Тия сега се надцакват за пари. Кой да извлече кяра, кой кого да изработи.

  • И Славуца, и бтв и нова Бокова тв - 12:05, 20 апр.

    Са комерсиални и продажни. Става въпрос за пари. За много пари.

Напиши коментар

Коментари