четвъртък, 20 април 2017, 17:37 ч.

Стрелбата в училище в Пловдив

Майката: Михаил е дете с проблеми, беше тормозен през цялото време

BNews.bg

Майката: Михаил е дете с проблеми, беше тормозен през цялото време

Абитуриентът от ЕГ "Иван Вазов" е обвинен в опит за убийство на друг зрелостник, скарали се заради момиче.

Съучениците на Михаил го тормозеха през цялото време, като много добре знаеха, че той има проблеми. Михаил е дете с проблеми. Преди години той беше нападнат и ограбен. Бяха го ударили по главата. После припадна в самолета за Москва. Синът ми е аутсайдер, той няма приятели. В училище непрекъснато го тормозят, но ръководството не взе навреме мерки. Всички бяха наясно какво се случва! 

Това заяви Алла Дели-Славова, след като изслуша решението на Пловдивския Апелативен съд, който остави в ареста 18-годишния й син Михаил, съобщава "Трафик Нюз". Абитуриентът от ЕГ "Иван Вазов" е обвинен в опит за убийство на друг зрелостник - Иван Чирпанлиев. Двамата се скарали заради момиче.

"Не знаех , че Мишо има конфликт с това момче. Каза ми едва когато полицаите дойдоха да правят обиск. Чирпанлиев го е заплашил, че ще изпочупи прозорците на апартамента ни, ако синът ми не отиде на срещата в училището. Ние живеем на първия етаж и той се е притеснил с право" каза Дели - Славова.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Инсайдер - 18:43, 20 апр.

    Педал, пироман, пършив стрелец... ;)

Напиши коментар

Коментари