петък, 21 април 2017, 10:20 ч.

Скандал в Парламента

Камен Костадинов от ДПС напуска Народното събрание

BNews.bg

Камен Костадинов от ДПС напуска Народното събрание

Така той искал да даде личен пример на "избраните на случаен принцип депутати от партията.

Депутатът от ДПС Камен Костадинов обяви, че напуска Народното събрание.

"Напускам 44-тото Народно събрание. Това мое решение е свързано с това, че в листите на ДПС във Велико Търново и в Бургас бяха реализирани преференции на случаен принцип“, обясни депутатът от Велико Търново.

Още в първия работен ден на Народното събрание Ангел Исаев беше изключен парламентарната група на ДПС и стана независим депутат. Той не се съобрази с партийното решение, избраните с преференция да не стават депутати.

"Като всяка партия ДПС има правила, чието спазване е основно задължение на доброволно членуващите в партията. ДПС взе решение да не се реализира мандат на база случайни преференции от рода на 15/15 и в случая 9/ 9“, коментира председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

„Ние ще имаме и законодателна инициатива за решаването на този въпрос“, каза Карадайъ и обяви, че уважава решението на Камен Костадинов да даде пример. 

Камен Костадинов не прави нищо случайно, което ни води в посока,че животът на този парламент няма да е от най-дългите. Припомняме също,че срокът, даден му от Карадайъ е лятото догодина. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • 1 - 12:44, 22 апр.

  до мама ти да еба ганьовска,потурнак е оня,който не се е изпразнил на килима,а е пръцнал на майкати в миризливата шутка,но не е знаел той,че ти ще излезеш такъв дебил

 • МАМА ВИ ДЕБА ПОТУРНАШКА - 12:14, 21 апр.

  деба турския миндил деба! като са ви прости избирателите, законът ли ви е виновен бе, катили турски??!! Или щото не навряхте в парламента определените от вас хора, сега ревете?! мама ви деба турска аз! ДАНО УМРЕТЕ ВСИМКИ БЪЛГАРИ ПОТУРНАЦИ, ПРОДАЛИ СЕ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ НА ТУРСКИТЕ СВИНИ! ДА ИЗМРЕ ЦЯЛАТА ВИ ФАМИЛИЯ, ТА ДА НЕ ОСТАНЕ И СЕМКА ОТ ПРОДАЖНИЯ ВИ РОД! АМИН!

 • избирател - 11:48, 21 апр.

  Достойна постъпка. Де да имаше такива достойни политици и в Патриотарския фонд!

 • Баба Гицка - 10:48, 21 апр.

  Ще го замести Бисеров... ;)

Напиши коментар

Коментари