събота, 22 април 2017, 9:55 ч.

АФЕРА:

КОИ СА ФИРМИТЕ НА „ПАТРИОТИЧНИЯ ФРОНТ“, КОИТО СТРОЯТ ОГРАДАТА?! ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ИНИЦИИРА ПРОМЯНА В ЗАКОНА ФИРМИТЕ ДА БЪДАТ ИЗБИРАНИ БЕЗ КОНКУРС! НИНОВА РЕЧЕ „А“, И СЕ СГЪНА ДА ОТИДЕ ДОКРАЯ!

BNews.bg

 КОИ СА ФИРМИТЕ НА „ПАТРИОТИЧНИЯ ФРОНТ“, КОИТО СТРОЯТ ОГРАДАТА?! ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ИНИЦИИРА ПРОМЯНА В ЗАКОНА ФИРМИТЕ ДА БЪДАТ ИЗБИРАНИ БЕЗ КОНКУРС! НИНОВА РЕЧЕ „А“, И СЕ СГЪНА ДА ОТИДЕ ДОКРАЯ!

Корнелия Нинова от парламентарната трибуна заявява официално, че фирми на Патриотичния фронт строят оградата.

В интервю в Шоуто на Слави Велизар Енчев извади конкретни факти, които е дал в сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров, свързани с огромната корупционна афера за строежа на оградата по границата.

Велизар Енчев изнесе факта, че предложението за промяна в закона за обществените поръчки е било на Валери Симеонов. Симеонов предлага законът да бъде променен така, че да НЕ ТРЯБВА ДА ИМА КОНКУРС ЗА ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА СПЕЦИАЛНО ЗА ФИРМИТЕ, КОИТО ЩЕ СТРОЯТ ОГРАДАТА. Предложението е прието и законът е променен. Така конкурси няма, а областните управители на Бургас и граничните градове избират сами по свое усмотрение фирмите.

Корнелия Нинова от парламентарната трибуна заявява официално, че фирми на Патриотичния фронт строят оградата. Това се случва преди изборите. Нито по време на изборите, нито сега – след изборите Корнелия Нинова продължава темата. Нещо повече – мълчи, очевидно защото по време на изборите, галейки патриотите, си въобразява, че ще управлява с тях, а сега след изборите – защото „в името на държавата“ се прави на ощипана.

Бившият депутат Димитър Байрактаров официално заявява, че е видял документи за строежа на оградата, от „които косите му настръхват“.

Бившият военен министър Ангел Найденов и бивш депутат от БСП заявява, че по времето на правителството на Орешарски парите отпускани за строеж на оградата са били 250 000 лв. на линеен километър. А при правителството на Бойко Борисов сумата става 1 000 000 лв. на линеен километър! Оградата е 130 км., а до момента са изсипани 170 млн. лева, които очевидно са влезли във фирми на „патриотите“.

Велизар Енчев каза, че е дал сигнала до главния прокурор и се надява, че проверката ще бъде щателна, за да се видят кои са фирмите, на които е даден строежа на оградата, чии са те, и колко пари от държавата изтичат неправомерно.

Източник: afera.bg 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • ТЕМИД - 18:06, 22 апр.

    МНОГО НАРОД ИМА ЗА ТРЕПАНЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА!

  • Чудна работа, - 16:29, 22 апр.

    Като дойде реч за ПФ се сетих за Сидеров.Де пропадна туй дети?Изкара един щастлив рожден ден в "елитната" компания на ГЕРБ и пак изчезна в трета глуха,дето по милост го натикаха двамата му ортаци.Предаде най-преданите си,компетентни и образовани хора,за малко внимание от Симеонов и Каракачанов. Той сам си свали главата и след време Парламента ще го гледа как подсмърча в градинката пред Алма Матер.Отвърна от себе си хиляди свои симпатизанти и ще плати висока цена за това.Верен пудел на Борисои след това-политически труп.Жалко човече,което отиде да плюе там,където години наред плю.Та, Волен се присъедини към групата на "политическите ку--ви" на Борисов.

  • Патриотът - 14:54, 22 апр.

    Душа дава за свобода, но не своята душа, брате! А душата на народа!

Напиши коментар

Коментари