неделя, 07 май 2017, 19:16 ч.

Директно в джоба

Валери Симеонов насочил целия медиен пакет за изборите към собствената си телевизия

BNews.bg

Валери Симеонов насочил целия медиен пакет за изборите към собствената си телевизия

Според запонати това не е първият път, в който Симеонов дава медийния си пакет на своята телевизия, като подобни случаи има и при предишни вотове.

Вицепремиерът Валери Симеонов е съдружник в дружеството, на което са изплатени парите - "Скат" ООД. То е и собственик и на мотел "Козият рог" в Малко Търново, който в края на април стана повод за обвинения към Симеонов в конфликт на интереси, пише Епицентър.

 

Коалицията ”Обединени патриоти - НФСБ, АТАКА и ВМРО” е изплатила целият си медиен пакет на телевизия ”Скат” на Валери Симеонов, сочат данни на ЦИК.

 

Вицепремиерът Валери Симеонов е съдружник в дружеството, на което са изплатени парите - "Скат" ООД. То е и собственик и на мотел "Козият рог" в Малко Търново, който в края на април стана повод за обвинения към Симеонов в конфликт на интереси. Партийният лидер обаче отрече да има някакви нарушения.

 

Със свое решение от февруари ЦИК определи, че от държавния бюджет ще бъдат отделени 500 000 лв. за покриване на разходи за медийни участия на кандидати за народни представилите. Според решенията 7 партии, които нямат държавна субсидия (получили са под 1% на последните парламентарни избори), ще получат пълният медиен пакет от 40 хил. лв. Освен тях 8 нови коалиции също получиха право на държавни средства, но някои от тях бяха непълни, като сред тях бе "Обединени патриоти - НФСБ, АТАКА и ВМРО" с 16 хил. лв.

 

Според запонати това не е първият път, в който Симеонов дава медийния си пакет на своята телевизия, като подобни случаи има и при предишни вотове.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • кака Мара - 14:58, 31 май

  абе, ееей, Дудук смотан ...кво ревеш за пакета на Симеонов, бе цървул разпран ?! Ти къде искаш да го насочи към твоя одрискан анал ли бе тъпак с тъпака ти прост...

 • до Обединени патриоти и г-н Б. Бранков - 17:08, 08 май

  Снимки с имената на осъдените крадци + предметът + обектът на кражба да се поставят на табла в кметствата на селата, така че хората да знаят кой ги краде. В Равно поле хванатите крадци, из цяло село добре лъжат, че са набедени от окрадените. Така те излизат честни, а окрадените и потрошени виновни..... Надяваме се на съдействието на председателя на „Обединени патриоти" на София-област г-н Бранков, защото това беше приоритет в предизборните им кампании и за президент, и за парламент. Кметовете да съдействат, а не да защитават крадците или да не ги интересува, дори да ни молят да оттегляме жалбите от МВР Ел. Пелин....... Ако се поставят на табла със снимки, кражбите ще бъдат сведени до минимум. Посрамените да си вземат поука, да не лъжат и да бъде за урок на всички други, решили да крадат. Искаме да изразим изключителната си благодарност към полицаите от МВР Ел. Пелин, които са хванали крадците обрали в края февр. 2017 г.

 • Боко Мазника от БРЕГ - 12:47, 08 май

  Смешника Бойко Борисов, Смешника Каракачанов, Смешника Симеонов и Смешника Сидеров са идоли на неграмотните български граждани. Целта е постигната – неграмотните български граждани гласуват за ГЕРБ и ОП??? Правителството на Борисов, Каракачанов, Симеонов и Сидеров ще докара най-много беднотия, несправедливост и ще доведе до тотална разруха, глад, мизерия и масови самоубийства в България??? Нормален /трезвомислещ/ Български гласоподавател, никога не би гласувал за ГЕРБ и ОП???

 • !!! - 12:42, 08 май

  Гнусен продажен помияр!

 • Наблюдател - 12:41, 08 май

  Дебилът и порноканалджията Далавери Балевски е не само мръсен крадлив палячо, но и нагъл наглец да се афишира като патриот. Една обикновена алчна за власт и пари отрепка.

 • 1 - 10:31, 08 май

  НАП,и то какъв мангал,но не можах да разбера,как може хора,които които се смятат за патриоти,да се вържат на лъжите му ,и гласуват за мангала,но видов ден иде,всичко ще си дойде на място,мангала,ще бъде забравен.

 • НАП - 09:45, 08 май

  Крадлив мангал, който е бил секретар на комсомола в завода (Дебелт)...

Напиши коментар

Коментари