сряда, 10 май 2017, 17:10 ч.

Какво им плаща?

Не 2, а 9 лукс чанти размахва Лили Павлова, купени от мъжа й! Само „прадата“ и „шанелът“ на министърката гонят 17 бона (ФОТО)

BNews.bg

Не 2, а 9 лукс чанти размахва Лили Павлова, купени от мъжа й! Само „прадата“ и „шанелът“ на министърката гонят 17 бона (ФОТО)

Цели 9, а не 2, както се твърдеше в началото, чанти на световноизвестни марки носи новият министър по председателството на България на Съвета на Европа Лиляна Павлова

Преди седмица пиарката на БСП лидерката Корнелия Нинова Бояна Бозаджиева обяви, че Павлова има чанта „Шанел“ за около 5000 евро и още една – „Прада“, за 3700 евро. Бивши служители на министърката в МРРБ обаче твърдят, че броят на марковите придобивки в гардеробите й са 9 и сред тях има „Луи Вюитон“ за баснословната сума от 7000 евро, както и такава на „Кристиан Диор“, купена за почти същите пари от представителен магазин на марката в италианската мека на модата Милано още преди няколко години. Няколкото чанти от гиганта „Фурла“ на обща стойност 20-ина хиляди лева изобщо не се броят, защото те били все от миналогодишни колекции, което спестило на Павлова още толкова пари, пише „Таблоид“.

Още при първия й мандат в регионалното ведомство имаше информация, че тя е накарала всичките служители да се обличат по определен дрес код, определен от нея, като дамите нямаха право да се явяват на работа със спортни дрехи и бе забранила отворените обувки, сандалите, дънките и късите поли. За целта Павлова бе една от най-щедрите спрямо тях и отпускаше сериозни суми от бюджета на министерството, за да се спазва изискването й за дрехите. Практиката продължи и при втория й мандат, а сегашният екип, който сформира като министър с нов ресор, вече се готви да се съобрази изцяло с навиците й.

Факт е обаче, че никой от тях не може да си позволи да си купи чантите, носени от нея. Докато социалистите продължават да изчисляват стойността на артикулите й, герберите и в парламента, и в централата напомнят, че все пак Лиляна Павлова има доста заможен съпруг и надали си е позволила суперлуксозните чанти с министерската заплата, която взима. Пламен Николов е голям бизнесмен, който от години (по закона за Сметната палата – б.р.) декларира наравно с жена си доходите и спестяванията си, винаги е демонстрирал сериозни средства и възможности. А те действително позволяват покупката на чанти от калибъра на „Прада“ и „Гучи“.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • ПЕШО - 18:32, 22 май

  И 20 чанти да има, пак си сотава същата .........

 • Фото-щрак - 10:58, 12 май

  Тая е женският свински вариант на бай ви Ганя с дисагите! Които, колкото и да са скъпи, й стоят като звънче на свинче!

 • Тая крава - 23:36, 10 май

  Каквото и да облече, каквито и чанти да и купи бизнесмена - все ще си остане гнусна дебела свиня.

 • МЕТРЕСА - 22:11, 10 май

  Пламен Николов е голям бизнесмен, който от години (по закона за Сметната палата – б.р.) декларира наравно с жена си доходите и спестяванията си, винаги е демонстрирал сериозни средства и възможности. А ЗАЩО НЕ И ГИ КУПИ ПРЕДИ ДА СТАНЕ МИНИСТЕРША??

 • Я - 21:17, 10 май

  Леки неприятности по Коледа.

 • Влад - 19:12, 10 май

  Жена ми да е министър и аз съм "голям бизнесмен"..

Напиши коментар

Коментари