петък, 19 май 2017, 10:00 ч.

Гарантиран смях от управляващите

МЕНДА СТОЯНОВА С ВИЦ НА ДЕНЯ: Работа има за всеки един човек в България! Средната работна заплата е като свинско със зеле

BNews.bg

МЕНДА СТОЯНОВА С ВИЦ НА ДЕНЯ: Работа има за всеки един човек в България! Средната работна заплата е като свинско със зеле

Тричленният състав на ВАС отмени минималната заплата заради административно нарушение. То ще бъде отстранено, така че всички да бъдат спокойни. Това, което са изработили, ще бъда възнаградено. В следващите три години предвиждаме по около 10% ръст на минималната работна заплата. Не виждам причина това да не се случи. Това каза в сутрешния блок на БТВ депутатът от ГЕРБ Менда Стоянова, председател на бюджетната комисия в НС, с присъщата за ГЕРБ мегаломания.

Стоянова продължи с нелепите смешки. При средната работна заплата положението е малко като свинско със зеле. Имаше една такава приказка - кое е повече и кое е по-малко, но бюджетът работи със средни цифри, каза тя.

Според мен в момента всеки един човек може да си намери работа в България, заяви Стоянова, показвайки пълно непознаване на ситуацията в България.

Това е абсолютен факт. По Черноморието се търсят хора. В Пловдив се търсят много кадри. За съжаление липсват квалифицираните работници. Ние мислим да работим в тази насока. Тук говорим за постигане на ефект още от средното образование.

Първо трябва да привлечем млади хора в образованието. Трябва да върнем авторитета на учителите. Образованието трябва да бъде приоритет не само на правителството, а на всички. Трябва да обърнем внимание и на това какво се преподава в училищата. Тук трябва да има връзка между бизнеса и училищата, разкри Стоянова.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари