събота, 17 юни 2017, 17:12 ч.

Полицията си свърши работата… този път

Скандално: Тарикати произвеждат сирене в автосервиз!

BNews.bg

Скандално: Тарикати произвеждат сирене в автосервиз!

На място са открити около 350 кг краве и 70 кг козе сирене.

Полицията разби нелегална мандра. Иззети са общо над 400 килограма сирене, приготвено в автосервиз.

На място са открити около 350 кг краве и 70 кг козе сирене, няколко десетки литра прясно краве мляко, мая, амбалаж и етикети. 

В приземен етаж, оборудван като автоработилница, са открити вани за събиране на мляко, сиренарна вана и пастьоризатор. В съседна къща пък било обособено помещение с хладилна камера, където сиренето да зрее.

Цехът функционирал изцяло незаконно, без разрешителни и в разрез с всички санитарно-хигиенни норми. Наред с ваните за мляко и сирене, били съхранявали двигатели, инструменти за ремонт на автомобили, горива и смазочни материали.

Няма информация каква част от продукцията е пласирана в магазинната мрежа и е стигнала до крайните потребители. Предстои всички млечни произведения да бъдат транспортирани за унищожаване в екарисаж.   

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Любопитко - 22:21, 17 юни

    Ама не е ясно къде е станало това. В кой от многото гаражи?

  • Руския - 18:07, 17 юни

    И по селата е така! Когато няма клиенти за млякото - хората го подсирват, тенекиите се запечатват професионално и се редят "на рафта", чакайки да им дойде ред след време.

Напиши коментар

Коментари