неделя, 18 юни 2017, 11:53 ч.

Не е лесно...

Изтрещяха ли майките покрай социалните мрежи? Много смях!

BNews.bg

Изтрещяха ли майките покрай социалните мрежи? Много смях!

Трябва всички, винаги и непрекъснато да готвим на децата си, защото...ми да, децата са най важното!

Социалните мрежи дават голямо поле за изява, а още повече на майките, които все има какво да питат и да дадат съвет. Този текст е подходящ за всеки и определено е доста забавен. Акцентът пада върху това, че всички са компетентни и в интернет пише всичко, а иронията е сила в следващите редове...

BNews  публикува поста на Дарина Ангелова, която определено успя да спечели последователи със стотиците харесвания на поста си и коментари.

"Какво научих от Майките на София - трета част

Начи, научих нещо, което не знам как не съм го знаела, въпреки трите ми деца. А то е, че ДЕЦАТА СА НАЙ-ВАЖНОТО. Не крещя, просто натъртвам, за да го запомните. Също научих, че не може да се дават готови пюрета или да се взима храна от детска кухня. Трябва всички, винаги и непрекъснато да готвим на децата си, защото...ми да, децата са най важното! Сега не знам какво да правя, защото никога, на никое от децата си не съм готвила, защото МРАЗЯ да готвя. Това го изкрещях, да знаете. Явно моите деца не са ми важни, щом не можах да превъзмогна мразелоста си / ми като няма подходящо съществително, омраза не е достатъчно/ към готвенето.

Научих, че е много лошо да не кърмиш, лошо е малко да кърмиш, лошо е и дълго да кърмиш. Изчислих, че най-добре е да се кърми 8 месеца и 4 дни. Но може и да е лошо. Обаче лошо е да даваш вода, лошо е и да не даваш. Да знаете, че каквото и да решите е лошо.

Научих и че на детската площадка не трябва да се яде, пие, тича, вика, вие, киха, кашля и каквото се сетите, щото някое дете ще ви види и то ще поиска така да прави. И кучета не трябва да има, и котки, и съмнителни майки с татуировки, и съмнителни татковци с неясно минало, там е само за добре възпитани деца, които не бива да се изцапат.

Има едно нещо, което не можах да науча. Кога дават детските?"

By Darina Rangelova

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Елена Минева - 13:43, 18 юни

    Добър ден!Уважаема госпожо,първо сте неграмотна,явно редовно сте бягали от часовете по бълг.език и литература!Второ,родителите Ви са се провалили в най-важната си роля като родители,това си личи много в живота.....,а по вашата публикация....си личи още повече,че и вие също се проваляте като родител!

Напиши коментар

Коментари