неделя, 18 юни 2017, 10:10 ч.

Измамените българи

Бареков: Борисов и подлогите му окрадоха народа! Обещаха зъби на пенсионерите, но нямали обещаните 20 милиона!

BNews.bg

Бареков: Борисов и подлогите му окрадоха народа! Обещаха зъби на пенсионерите, но нямали обещаните 20 милиона!

20 милиона срещу 20 милиарда, изтеглени като външен дълг на България от Борисов и подлогите му само за последните две години. Толкова откраднати и опукани пари.

Евродепутатът Николай Бареков отново показа, че настоящите управници не мислят за народа си.

Той върна лентата 4 години назад, когато започна да мисли за благото на народа си, после откраднаха идеите му, а днес Борисов и сие продължават да лъжат и мамят народа.

Ето и публикацията му във Фейсбук:

Преди 4 години предложих държавата да отдели до 50 милиона лева и да дари зъбни протези за всички българи над 40 години, останали без зъби. Зъболекар е непостижим лукс за 70-80 % от българите, както е добре известно.

През периода 2001- 2013 година срещнах десетки хиляди българи, дори мои връстници без зъби по улици и площади по време на моите телевизионни срещи с тях. Включих "безплатните зъби за всеки български пенсионер" като основна точка в програмата на ББЦ през изборите през 2014 година.

За тази моя идея бях оплют от "баджак" журналистките като популист и демагог. След като ме прокудиха от политиката и от Родината, гербаджиите и техните подлоги - патриотари и реформатори откраднаха моята идея и я сложиха в програмите си. А днес кабинетът нагло обявил, че нямал 20 милиона лева за зъбни протези на пенсионерите и отлага мярката за по-нататък.

20 милиона срещу 20 милиарда, изтеглени като външен дълг на България от Борисов и подлогите му само за последните две години. Толкова откраднати и опукани пари. Ще ги плащат децата и внуците ни. А пенсионерите, гласуващи за тези боклуци, пак останаха без зъби...

Кой е демагог и мисли за народа и кой е баджак и подлога на мафията?

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Срам и позор да управляващите! - 20:40, 18 юни

  Изходът - Терминал 2.

 • Nostradamus - 13:37, 18 юни

  Тоя път в парламента май ще им е за последно. ...и на мафиотите, и на обединените идиоти.

 • Radi - 13:35, 18 юни

  Ще отпуснат 20 мил. За протези, ама друг път. По лесно е да ги откраднат. Мафиоти.

 • Arogant - 13:33, 18 юни

  Aми нека пак да си го изберат и за четвърти път. Само че ще го изберат циганите срещу пари. Читавите българи отдавна ще са заминали за чужбина.

 • Наблюдател - 13:30, 18 юни

  Мутрата излъга два пъти народа. Беше изгонен с камъни и кръв. А после лъжеца и крадеца бе избран за трети път. Хак да му е на тоя прост народ.

 • Зрител - 13:27, 18 юни

  Баджак журналята говорят и пишат това за което им плаща Бащицата Тиква. Продажни дръжки на микрофон.

 • избирател - 13:24, 18 юни

  Имахте много хубави идеи. Затова ви прокудиха и откраднаха идеите ви. За да се пъчат и после да излъжат народа. Боклуци!

Напиши коментар

Коментари