неделя, 18 юни 2017, 17:13 ч.

Жадна за слава

Само в BLife: Маги Желязкова попиля силиконката Илона: Това чудо извира отвсякъде, то, акъл, то интелект.... жал ми е за нея

BNews.bg

Само в BLife: Маги Желязкова попиля силиконката Илона: Това чудо извира отвсякъде, то, акъл, то интелект.... жал ми е за нея

Маги Желязкова попиля жадната за слава Илона Попова. Тя бе една от участничките в конкурса „Мис Силикон“.

Момичето не блести нито с визия, нито с интелект, но скандалът около името й гръмна, след като се разбра, че е студентка с Богословския факултет. Тя беше заклемейна от преподаватели, студенти и миряни, че петни името на учебното заведение с бруталните си изцепки.

Илона умело реши да се възползва от 5 минутната слава и започна да залива медиите и фейсбук с евтини и глупави изцепки.

Миската Маги Желязкова е една от многото популярни личности, които скочиха на плоските изяви на Илона. Вижте какво написа Маги във Фейсбук ТУК!

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • шефа - 07:37, 21 юни

  И двете мърши са готови за някой Мюнхенски бардак да обслужват мангалите ха,ха,ха.Особенно по дъртата кранта Маги,тя и без това си е от маалата.

 • бау - 21:39, 20 юни

  И две те са еднакво грозни

 • an english man in Sofia - 18:15, 18 юни

  Who the fuck is Magi Jeliazkova?!

 • . - 18:09, 18 юни

  А тая Желязкова - грозна кат смъртта, проста кат свиня. С конската си мутра все да се изцепи, все хората коментира. По-грозна от нея няма.

Напиши коментар

Коментари