понеделник, 19 юни 2017, 9:27 ч.

Оставиха си ръцете

СКАНДАЛНО! Хората в потрес от „безплатното“ саниране! Милиони потънаха в нечий джоб, резултат – нула! (СНИМКИ)

BNews.bg

СКАНДАЛНО! Хората в потрес от „безплатното“ саниране! Милиони потънаха в нечий джоб, 
резултат – нула! (СНИМКИ)

Снимка: Афера

Конкретна фирма работи 6 месеца и после хората сами си довършвали некачествения ремонт.

„Вижте как сами си довършваме некачественото им саниране!!! Разбиха и се показа арматурата, и така си остана… с ръждивите им материали. Шест месеца ни санираха, съсипаха ни нервите! За сравнение „Лидл“ построиха в Благоевград за четири месеца“, потресена се обърна към АФЕРА Биляна Георгиева от Благоевград, за да ни покаже прехвалената програма за саниране по европейски програми на гербаджии, начело с Лиляна Павлова и Бойко Борисов, където потънаха МИЛИОНИ.

Снимките, които виждате са от ТАКА НАРЕЧЕНО „САНИРАНЕ“, ПРОДЪЛЖИЛО 6 МЕСЕЦА, в Благоевград, ж.к.“Еленово“бл.19 ет.8 ап.22.

А фирмата, която го е извършила „ювелирно“ е софийска – Стиво Х.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Санирането... - 15:47, 19 юни

    Чиста проба кражба. Гербавите мафиоти знаят само да крадат. И с гъзъ си. Санирането е и несправедливост. Предназначено за малко хора, а плащат всички. Резултат - 0.

Напиши коментар

Коментари