четвъртък, 22 юни 2017, 10:56 ч.

Сутрешни лакърдии с Ани и Виктор

Борисов за Султана и негов брат "Тайпи" Ердоган: Караме се, обичаме се...

BNews.bg

Борисов за Султана и негов брат "Тайпи" Ердоган: Караме се, обичаме се...

Премиерът Бойко Борисов отново надигна вълна недоволство срещу себе си. Поле за изява отново имаше пред Нова ТВ и познатите удобни събеседници Ана Цолова и Виктор Николаев. Като се започне от „любовта му“ с Ердоган и стигнем до любимата му Банкя.

По време на управлението си, премиерът настрои хората срещу себе си и след Борисов 1 и Борисов 2, реши, че ще прави промени в администрацията. Спира отпуски, уволнява, а всъщност народът е крайно изтормозен и вече не вярва на думи.

Истинско удовлетворение и тънка задоволителна усмивка се появи на лицето му, когато дойде темата за „брата“ Ердоган. Паметната среща на 13-ти юни, която даде знак за приятелство, а днес вече и нещо друго.

На въпрос дали се обръщат един към друг с „брате мой“, Бойко хвърли бомбата и каза, че той го нарича – обърнете внимание – „Тайпи“. Това вече беше причина в социалните мрежи да се постави въпросът: Г-н Борисов, наистина ли ни взимате за толкова прости?

„Аз го наричам Тайпи, така му казват близките приятели, от години си говорим така. Караме се, но за нас е важно да си пазим страната“, каза Борисов.

Е, това тепърва ще се разбере, защото изглежда и този мандат Борисов не води България в правилна посока. Борисов удобно се облегна на стола при въпроса - иска ли дворец като на Ердоган. Миг размечтаване, но след секунда забавяне и замлъкване в ефир, реши да каже, че Банкя било по-добре. Дали? Истинско съчувствие и състрадание изказа по отношение на темата, че има заплахи към Ердоган и разбира се, как ако и самият Борисов не се изтъкне: И аз се чувствам застрашен…. Но бързо отклони темата.

Пяна от устата му започна да излиза по отношение на Лозан Панов. Ябълката на раздора се оказаха „болтовете“. И се почна едно тюхкане, това ли е най-важното, какво го интересували болтовете му и набързо вкара водещите в правия път и им заяви, че няма да говори на тази тема. „Омръзна ми да се занимавам с болтовете на Лозан Панов“. И разбира се, как ако не каже и за неговите коли, че и те се били чупили и както се казва 10 пъти изтъкна, че са на 7-8 години, че шофьорите натягали болтове на ръка.

Г-н премиер, това ли е важно за народа?

Но, така е, когато седиш срещу удобни. В един момент толкова се сближиха и този път, че Борисов подпука водешия: Викторе,…. И така вече 10 години назад, през които свободата на словото се унищожава. Интервютата са по заявка, удобни въпроси и в крайна сметка – заблуда на хората. Очевидно работата в тази държава няма кой да я свърши от Борисов 3, затова - да идват следващите…

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • 1 - 12:19, 23 юни

  Узунов,че е проста тиква,е вярно,но след тези 500г.османско присъствие,нищо чудно и ти да си брат,на ''Тайпи''

 • Ха,хаааа, - 15:00, 22 юни

  На тоя му подхожда повече каруца. И приматите вече яхнаха автомобили,но си остават примати.

 • продължение - 14:29, 22 юни

  Чукаме се....

 • МИТКО УЗУНОВ - 12:08, 22 юни

  ЕДНА ПРОСТА ТИКВА КАКВО ДА ОЧАКВАШ ОТ НЕГО ЕРДУГАН БИЛ БРАТ НА ТИКВАТА ПОЗОР ОТ СТРАНАТА НА ТИКВАТА В ТУРСКОТО РОБСТВО СА ЗАГИНАЛИ СТОТИЦИ БЪЛГАРИ И СЕГА ТИКВАТА И ЕРДУГАН СА БРАТЯ

Напиши коментар

Коментари