петък, 14 юли 2017, 12:29 ч.

Незабавна оставка?

Фирмата СКАТ ТВ ООД на Валери Симеонов - НАРУШИТЕЛ НА ЗАКОНА!

BNews.bg

Фирмата СКАТ ТВ ООД на Валери Симеонов - НАРУШИТЕЛ НА ЗАКОНА!

Фирмата Скат ТВ ООД с мажоритарен собственик вицепремиерът Валери Симеонов се нарежда в списъка на редовните нарушители на закона. Справка в публичните регистри на съдилищата потвърждава по безспорен начин този факт.

По времето, когато, освен собственик, Симеонов е бил и управител, фирмата е осъждана за незаконно строителство. Фактите се потвърждават от решение № 240 на Смолянски административен съд подтвърдено окончателно с решение № 6837 на ВАС. С тези решения фирмата е осъдена да премахне незаконен строеж. Въпреки съдебното решение, граждани на община Златоград негодуват, че и до днес фирмата на Симеонов не е премахнала незаконния строеж. Хората намекват, че това е ярък пример за корупция по високите етажи на властта.

Фирмата Скат ТВ ООД е осъдена и за друг незаконен строеж, този път закононарушението е установено в гр. Бургас. Фирмата на Симеонов си е позволила да изгради незаконна система за видеонаблюдение, вероятно собственикът й е искал да се въплъти в ролята на Биг Брадър, но острата реакция на бургазлии е осуетила тези намерения. С Решение № 1428 от 2015 г. ВАС окончателно е попарил закононарушителя Скат ТВ ООД. Този път чрез обществен натиск фирмата нарушител премахва незаконния строеж.

Друг въпиющ пример за нарушване на закона от тази фирма е Решение на Бургаски административен съд № 132 от 21.01.2015 г. Този път Скат ТВ ООД е излъчвал незаконно световно известната програма на Нешънъл Джиографик. За закононарушението Скат ТВ ООД е глобена с 2000 лева. Съдът не е изследвал обстоятелството дали фирмата, респективно нейният собтвеник, са се обогатили незаконно, привличайки абонати чрез незаконно излъчване на Нешънъл Джиографик.

Гражданите на България логично поставят въпроса: Не трябва ли вицепремиерът Валери Симеонов незабавно да подаде оставка?

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • - - 10:50, 15 юли

    Davam mu srok do kraq na godinata. Ne se li spravi s ruskiq i s ziganskiq Problem - OCTABKA!!!

  • Наблюдател - 16:09, 14 юли

    Оставка веднага. Тоя дебил не бива повече да бъде допускан до властта.

  • Мирена - 12:55, 14 юли

    Незабавна оставка и полицаите да го чакат на изхода да го изпроводят за раирани дрехи!

Напиши коментар

Коментари