петък, 14 юли 2017, 18:19 ч.

Куриоз

Банкомат пусна бележка със зов за помощ, спаси човек

BNews.bg

Банкомат пусна бележка със зов за помощ, спаси човек

Банкомат в американския щат Тексас изненада потребител, като заедно с банкнотите му пусна бележка с изписан на ръка зов за помощ.

"Моля, помогнете, заклещен съм тук и нямам телефон. Моля, обадете се на шефа ми на номер 210-...", пишело на листчето.

Авторът на съобщението не се шегувал, макар първите няколко получатели на апела му да не го взели насериозно. Когато поредният човек получил бележката, я показал на полицай и загадката била разкрита. Техник влязъл в помещението зад банкомата, но се оказал заключен вътре без инструмент да излезе или телефон у себе си. В същото време банковият клон, към който бил монтиран банкоматът, бил в ремонт и никой не чул виковете на работника. Той обаче забелязал, че устройството работи и решил да пуска бележка до всеки, спрял да изтегли пари.

Техникът, пожелал анонимност, прекарал вътре около три часа, разказа пред медиите местен полицай. Органите на реда се свързали с шефа на служителя и го извадили невредим, но много уплашен.

Сигурно никога повече няма да чуете подобна история, казва полицаят, работил по случая.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари