петък, 14 юли 2017, 19:19 ч.

"Афера":

Цолова от Нова Бокова танцува на пилона на Гьокче по заповед от Банкя!

BNews.bg

Цолова от Нова Бокова танцува на пилона на Гьокче по заповед от Банкя!

То не бе чекнене, то не бе премятане крак връз крак, то не бе издуване на устнички по кифленски, то не бе тръскане на главица, то не бе пози, чупки в кръста, ставане на крака, посрещайки и възклицвайки: „Заповядайте господин Гьокче, настанете се…“, като че в харема на Нова телевизия влезе … Падишаха.

А всъщност Ана Цолова трябваше да проведе интервю с турския посланик Гьокче.

И к’во стана?

НИЩО!

Гьокче произнесе МОНОЛОГА СИ на английски, превеждан в ефир от преводачка, а Ана Цолова МЪЛЧЕШЕ и гледаше уж умно. Тук таме зададе от тъп по-тъп въпрос и … толкова. Гьокче си произнесе умозрителния монолог, който трябваше да внуши какъв ужасеееен преврат бил сготвен в Турция, и как Гьокче мноооого уважавал Бойко Борисов.

„Благодаря много“ каза на финала Ана Цолова на Гьокче и се пренесе пърхайки при Виктор Николаев, лигавотено хилейки се и хващайки го за ръка.

Тази женица очевидно не е разбрала още, че не е на … кола, а в ефир и уж минава за „джурналяйка“. То бива флирт със зрителите и чекнене, но Цолова толкова се е харесала в огледалото, че вече се ревнува и от гердана си.

Иначе поръчката с Гьокче – говорещият и беззъбата Цолова бе изпълнена в точ.

Утре я пуснете по розов комбинезон с гердан от перли. И боса… по асфалта.

 

Явно по заповед на скрития собственик на Нова Бокова Тв Цолова от град Плевен е трябвало да легитимира новата слагаческа политика към Анкара на Ердоган.

 

Afera:bg

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Ирина Бокова - 13:07, 18 юли

    Не е от Плевен, а от гара Левски! Нова Бокова означава, че не е Стара Бокова... ;)

  • цитaт нa пoлyгoдиeтo - 15:19, 15 юли

    "3aдкyлиcиeтo? To e пpи нac, в бcп." (гeopги гepгoв).

  • сссд - 12:51, 15 юли

    Какво значи " Нова Бокова"?

Напиши коментар

Коментари