понеделник, 17 юли 2017, 13:09 ч.

Държава на абсурдите!

Държавата отново ще дава КОЛОСАЛНИ СУМИ на ромите!

BNews.bg

Държавата отново ще дава КОЛОСАЛНИ СУМИ на ромите!

Скандално е да се харчат такива пари за ромските общности, тъй като ефект няма, интегрирането им в обществото ще продължи да бъде невъзможно.

Както Bnews писа преди седмица всяка година за ромското включване държавата дава 229 млн. лв., а неправителствените организации по линия на различни донори дават по още 212 млн. лв.

В свое изказване Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов призна, че интеграцията на циганите не е на добро ниво и за да се подобри щели да се харчат още пари от държавния бюджет.  В процеса на интеграция трябвало да се включат религиозните общности и ромските лидери.  Цветанво сподели, че предстоели променив законодателството, чрез които ще се спре външнжтж финансиране на религиите и това ще стане изцяло задача на държавата.

Следователно ромите отново ще получават пари на готово от държавната хазна. Скандално е да се харчат такива пари за ромските общности, тъй като ефект няма, интегрирането им в обществото ще продължи да бъде невъзможно. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Весо - 19:06, 17 юли

  За циганите има и помощи,има и пари.А те не плащат данъци,ток,вода.Държавата им се явява като закрилник.И журналята,ах такива журналистки да искаш.Какви роми са това,не знам защо не се казва всичко с истинските имена,това са си цигани.Има едно много хубаво питие,казва се ром,но е алкохол,не бива да се омаскарява питието като се казва на циганите,че са роми.ами цигани са си и товае.

 • Arogant - 17:43, 17 юли

  Mръсна селска крадлива мутра.

 • Зрител - 17:42, 17 юли

  Господ ще му отмъсти на Тиквоча. Ще свърши тъжно и оплют като всички диктатори. Или в затвора или в някой бункер само убит, а може и Сретен Йосич или някой друг бандит да му види сметката.

 • кот - 15:49, 17 юли

  Докато кака ви бойка мърлата е на власт,така ще е.Чудя се къде е Началника и защо подкрепя боклуци.

 • Кво още трябва да се случи - 14:09, 17 юли

  Че да бъде изритан тоя банкянски бандит от властта. За пенсии на честните българи пари няма, а за крадливите мангали има!

 • Ми как няма Мутрата да даде! - 14:06, 17 юли

  Повечето ще ги открадне, а с останалото ще си купена избори. Тия мангали са основния електорат на бандитите от Герб.

 • шефа - 14:00, 17 юли

  Ако някой не е виждал изроди да види снимката.Най вече главния изрод,да знае че Господ си знае работата за бклуците като него.

Напиши коментар

Коментари