понеделник, 17 юли 2017, 17:43 ч.

Потресаващ личен разказ на легендата ни

БРУТАЛЕН КОШМАР! Цигани нападат ЙОСИФ СЪРЧАДЖИЕВ, актьорът избухна: България вече е цигания! Българите са неверници!

BNews.bg

БРУТАЛЕН КОШМАР! Цигани нападат ЙОСИФ СЪРЧАДЖИЕВ, актьорът избухна: България вече е цигания! Българите са неверници!

Излъгах, че се обаждам в полицията и така се спасих, сподели известният актьор.

Нападнаха ме цигани, излъгах, че се обаждам в полицията и така се спасих! България вече е Цигания! Това разказа Йосиф Сърчаджиев пред ТВ "България он ер".  

"Докато се разхождах в Ловеч, гледам едно момче - циганче, се качило на една липа и й чупи клоните. Веднага му направих забележка, че не е хубаво това, което прави. Около мене се събра цяла група от неговите и щяха да ме пребият, а аз мога само лявата ръка да ползвам", разказа артистът.  

"Но няма да е все така. Не бойте се! Отдавна живеем във време разделно! И не става въпрос само за Асеновград. Навсякъде има моменти на избиване на агресията. А това е страшно.

Една голяма част от българите са неверници!   Сега България върви надолу!

Има драма с политиката у нас в момента. Продължава да действа отровата на комунизма. В момента в парламента е пълно с простаци. Но искам да вдъхна надежда на българския народ - ще се оправят нещата!", сподели Сърчаджиев.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Стоян Ганефф (умрЕл циганин) - 08:31, 18 юли

    Фурнаджийска лопата и подлога на главния циганин - Иван Йорданович! :(

  • Наблюдател - 23:07, 17 юли

    Нали рева против комунистите. Ама преди 27 години циганите не можеха да кажат гък. И всички работеха и живееха нормално. А сега... държавата реве от цигани ята. .

Напиши коментар

Коментари