вторник, 25 юли 2017, 15:35 ч.

Нов скандал тресе държавата

ПЪРВО В BNЕWS! Има ли партиен чадър от Обединените патриоти за трафик на бежанци?

BNews.bg

ПЪРВО В BNЕWS! Има ли партиен чадър от Обединените патриоти за трафик на бежанци?

Защо прокуратурата проявява странно мълчание по няколко ключови въпроса?

През последните дни сме свидетели на невероятна активност от страна на българската прокуратура. Обществото е заливано за афери със суджуци, отнемане на депутатски имунитети и какво ли още не. Прокуратурата проявява обаче странно мълчание по няколко ключови въпроса:

Първо, какво става с разследването по строежа на защитното съоръжение( ограда) по южната ни граница? Припомняме, че сигнали за злоупотреби подадоха Велизар Енчев и Елена Йончева.

Второ през последните седмици се наблюдава повишена активност на трафика с мигранти, което личи  именно от сводките на държавните институции.От тях изпъкват два особено скандални случая. При първия именно Елена Йончева сигнализира за голяма група мигранти на границата,а при втория е задържана организирана група на магистрала Тракия. Както вече информира сайта breaking.bg, за тартор на групата се счита човек на вицепремиера Валери Симеонов -Анелия Велева. Велева е особена близка и с други отговорни фактори на обединени патриоти,което веднага повдига въпроса има ли политически чадър върху каналите за трафик на хора.

От фейсбук профила на Велева,се  вижда, че е публикувала снимки именно в граничния район на Бургаска област. Възможно ли е чужденците да са били приютявани в хотела на В.Симеонов - Козия рог в гр. Малко Търново?
 

По всичките тези въпроси българската прокуратура я няма. Припомняме,че именно Валери Симеонов убеждаваше обществото за "великата ограда" и колко е сигурна, и как не може пиле да прехвръкне през нея. Обществото обаче остава с други впечатления и те са, че оградата не е защитно съоръжение а по-скоро съоръжение за регулиране на каналджийството на мигранти. Основателни са подозренията, че тези канали се контролират от високопоставени политици,заемащи високи постове в изпълнителната власт. По всички тези въпроси прокуратурата удобно мълчи. Защо?
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Българин - 13:09, 26 юли

    Сега разбрахте ли що беше тоя напън за оградата? Ония нещастници, бягащи от Ада на войната, съвсем “канализирано” да снасят в нечии “патриотични” джобове “транзитна такса”!

  • България - 17:34, 25 юли

    Обединените идиоти и ГРОБ превърнаха България в зона за престъпници! Незабавна Оставка!

  • 1 - 16:27, 25 юли

    Чадър няма,те са шефовете ,на трафика на бежанци,черкезина от какво забогатя,толкова бързо,само от порно-филмчета по телевизийката скат ли мислите,то не бяха хотели,то не бяха къщи за гости,как се изкарват толкова пари.Питайте Байрактаров и Енчев,те ще ви разкажат най-добре ,за далаверите на валери балевски.

Напиши коментар

Коментари