вторник, 25 юли 2017, 17:40 ч.

Отрече се от хората, които са работили за него - вече не са му удобни!

ВЛАСТ ПОДЛА! Валери Симеонов шикалкави в стила на ментора си Борисов: Изведнъж арестуваната от партията му се оказа, че не е негова!

BNews.bg

ВЛАСТ ПОДЛА! Валери Симеонов шикалкави в стила на ментора си Борисов: Изведнъж арестуваната от партията му се оказа, че не е негова!

За пореден път сме свидетели на липса на всякаква отговорност у управляващите, неадекватно поведение и шикалкавене при поредния гаф. Припомняме,че активистка на партията на Валери Симеонов беше арестувана за трафик на хора, при което той се опитва да избяга от отговорност и да се дистанцира като се отказва от "неудобните" -  хората, работили за него. Досущ като своя ментор Бойко Борисов. Ето какво коментира в интервю за ПИК:

Вицепремиерът и председател на НФСБ Валери Симеонов коментира  информацията, че активистка на партията е арестувана за трафик на бежанци. Припомняме, че лидерът на структурата в Костинброд Анелия Велева е сред задържаните в операцията на магистрала "Тракия".

"Все още не може да се коментира нищо при тези оскъдни факти. Партията има официално прессъобщение. Запознат съм, че е задържана, но не знам доколко е виновна. Тепърва ще се установява нейната вина. Когато се установи, ще изявим позиция", сподели Валери Симеонов.

"Тя е човек от структурите и е избрана от съответната организация в Костинброд. Не съм я избирал аз", добави вицепремиерът и уточни: "Познавам я, но нямах впечатление, че се е занимавала с незаконна дейност. Ако знаехме, щяхме да предприемем съответните мерки."

"Доколкото знам няма други задържани лица, свързани с партията. НФСБ не се занимава с трафик на хора!", категорично заключи вицепремиерът.

Ето и официалната позиция на НФСБ за арестуваната активистка на партията:

"Уважаеми колеги,

По повод на изнесени в медиите твърдения за задържането на Анелия Велева ръководството на ПП НФСБ заявява:

Анелия Велева е била избрана от местната структура за председател на НФСБ в Костинброд.

НФСБ осъжда остро каквато и да е съпричастност към криминално деяние, каквото е трафика на хора. Припомняме, че ние сме вносители през 2015 г. на промяна в закона, с която драстично са увеличени санкциите за трафиканти на хора.

След приключване на работата на разследващите органи и установяване на фактите относно съпричастността на Анелия Велева към подобно деяние, ръководството на политическата сила ще излезе със свое становище."

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Мако Даков - 09:16, 26 юли

    Винкел, ти си новия ПУДЕЛ на Боко - по гальовен дори и от Яне димката. Скоро Боко ще те направи по-кротък дори от кумеца ти воленчо - другото боково пуделче. Смешник!!!

  • Мутрата и Балевски - 00:51, 26 юли

    Лапат парите, а после ни чули, ни видели. Присъщо на бандитите и мафията.

Напиши коментар

Коментари