петък, 11 август 2017, 12:21 ч.

Смазващо високи температури!

АДСКА ЖЕГА! ЧУДО НЕВИЖДАНО: Гвардейци припадат пред парламента! (СНИМКИ)

BNews.bg

АДСКА ЖЕГА! ЧУДО НЕВИЖДАНО: Гвардейци припадат пред парламента! (СНИМКИ)

Продължителната гореща вълна, обхванала Гърция и столицата, причинява проблеми за атиняни. Тези, които страдат най-много обаче, са бездомните животни и евзоните (гвайрдейците) на площад Синтагма.

Гвардейците, застанали пред паметника на Незнайния воин на площад Синтагма се очаква да са перфектни, абсолютно все по всяко време. За тях, топлината е особено непоносима.

Стига се до там, че офицерите бършат потта от лицата на войниците, тъй като те, нямат право да трепкат дори с око, когато са стража.

Най-горещата вълна в Гърция се очаква тази седмица с температури до 41 градуса по Целзий.

Високите температури ще бъдат записани най-вече в Йонийско море и региони на континента, като ще достигат до 39 градуса в Македония, Тракия, Тесалия и Източен Пелопонес.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари