петък, 11 август 2017, 11:39 ч.

Шуробаджанащината в администрацията мина всякакви граници!

СКАНДАЛНО: Министър назначи татко си за шеф на транспорта!

BNews.bg

СКАНДАЛНО: Министър назначи татко си за шеф на транспорта!

Транспортният министър Христос Спиртзис обяви в сряда назначаването на икономиста Стелиос Папас, бащата на министър  Никос Папас,  като новият президент на градския транспорт в (OASTH).

В изявление, министърът каза че назначението е с по-широк опит, за да се увеличи ефективността на градския транспорт в обслужването на гръцките граждани, отбелязвайки, че е бил избран като „исторически член“ на левицата с „голям опит в областта на икономиката“.

Въпреки това, новината предизвика буря от протести в социалните медии, като критиците, описват този ход като непотизъм, отбелязвайки, че голям брой членове на СИРИЗА са назначили роднини на ключови държавни постове.
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари