петък, 11 август 2017, 17:00 ч.

Ще полага общественополезен труд

Бившият директор на болницата в Дупница се призна за виновен

BNews.bg

Бившият директор на болницата в Дупница се призна за виновен

Росен Тимчев, бившият управител на болницата в Дупница, се призна за виновен по обвинението за няколко престъпления и сключи споразумение с прокуратурата. Съдът одобри споразумението, съобщи bTV.

С фалшива диплома, която той сам си е направил, Росен Тимчев е управлявал болницата в периода от февруари 2016 г. до декември 2016 г.. Извършил е поредица от съмнителни сделки като директор на болницата в Дупница.

Тимчев ще изтърпи наказание "пробация", включващо следните мерки: задължителна регистрация по настоящ адрес с периодичност два пъти седмично за срок от две години, задължителни срещи с пробационен служител за срок от две години и безвъзмезден труд в полза на обществото в размер на двеста часа годишно за срок от две години, съобщиха от прокуратурата.

Определението на съда има последиците на влязла в сила присъда.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари