петък, 11 август 2017, 20:00 ч.

Пророчеството на Матрона Московска

Една седмица до края на света

BNews.bg

Една седмица до края на света

Светът е притихнал в очакване - огласена е поредната дата за поредния край на света. Този път това е 19 август, съобщава Рен.тв, цитира Блиц. 

Това е числото, посочено навремето в пророчествата на блажената Матрона Московска. В навечерието на апокалипсиса според версията на Матрона, "хората ще паднат на земята", а на изгрев слънце "ще се навдигнат и светът ще стане друг".

Като основен признак за началото на края на света е посочен огромен облак, подобен на този, който се появи изневиделица от нищото над Калифорния преди дни.

Това далеч не е първият планират край на света през последните месеци и годни. Един от най-очакваните апокалипсис бе през 2012 г., но тогава на човечеството му се размина.  Неотдавна американски учени посочиха още една "точна" дата за гибелта на света. На 12 октомври Земята ще се сблъска с огромно небесно тяло. След това на повърхността ѝ ще се образува гигантски кратер, озоновият слой ще бъде разрушен, климат ще се промени драстично и нахлулата от космоса радиация ще убие всичко живо по земята. 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари