неделя, 13 август 2017, 11:44 ч.

Този реактивен самолет "в помощ на гражданите"...

ЕКСКЛУЗИВНО В BNEWS! ТОТАЛЕН РЕЗИЛ ОТ ФАНДЪКОВА И ЧИНОВНИЦИТЕ Й: На 24-ти юли установиха, че столичен булевард е разчистен от сняг! (ДОКУМЕНТ)

BNews.bg

ЕКСКЛУЗИВНО В BNEWS! ТОТАЛЕН РЕЗИЛ ОТ ФАНДЪКОВА И ЧИНОВНИЦИТЕ Й: На 24-ти юли установиха, че столичен булевард е разчистен от сняг! (ДОКУМЕНТ)

Да, няма шега, няма измама! Месецът е юли, снегът от тротоарите е почистен! Ако искате вярвайте! Столична община с поредна издънка.

Онагледено с документ от Ивайло Стоянов, над 1200 пъти споделено от възмутеи граждани, това е нашата Любима София или по-скоро нашите Любими управници. Жители на Столицата, не се чудете защо сме на това дередже. Няма да я бъде с тези управници. Ремонти ще има…по десет пъти на едно и също място и пак за наша сметка, чистене на сняг ще има – през лятото. Важно е да се отчита дейност.

„РЕВА ОТ СМЯХ!!!! Тая наша община, тая светкавица на административните услуги, този реактивен самолет в помощ на гражданите, установил НА 24 ЮЛИ, ЧЕ ДЖЕЙМС БАУЧЕР Е РАЗЧИСТЕН ОТ СНЯГ!! ПРИ ТОВА - ЮЛИ ТАЗИ ГОДИНА, НЕ СЛЕДВАЩАТА! ОМРЕХ!!“, пише потребител във Фейсбук.

Irina Georgieva Вярно, че е близо до Витоша, но чак до лятото да се задържи този сняг.. Няма да ни прости явно глобално затопляне...

Martin Lambov Своевременен отговор за едно изречение

Ивайло Ганчев Адаш, ако ще се оплакваш за поледици и сняг сега му е времето! Оплачи се от сега за Декември, та да ти отговорят до Март другата година!

Inna Nikolova Те са прави в случая, няма сняг и лед по тротоара, лято е!

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • 1 - 15:14, 16 авг.

    Сега иде ред,да установят,на вятърната мелница,откъде влиза водата.

Напиши коментар

Коментари