неделя, 13 август 2017, 15:07 ч.

ГЕРБ притиска да плащат „по нови тарифи“

СКАНДАЛ: РЕКЕТ на земеделски милиардери стои зад „Суджукгейт“! Мартинов събирал „кръвния данък“, МАФИЯТА в действие за…

BNews.bg

СКАНДАЛ: РЕКЕТ на земеделски милиардери стои зад „Суджукгейт“! Мартинов събирал „кръвния данък“, МАФИЯТА в действие за…

Рекет на земеделски милиардери се прикрива зад аферата със суджуците. Притежатели на милиони декари земи в Добруджа и други райони отказали да плащат на ГЕРБ „по нови тарифи” и били притискани с компромати.

Името на най-големия от тях е замесено в отвличането и изчезването на плевенския бизнесмен Йоско Исаев, за когото приятели и близки смятат, че е убит, за да му бъдат откраднати фирмите. Зърнопроизводителят редовно се отчитал на ГЕРБ, а партията била „чадър” срещу прокурорски и провеки на службите. От година обаче го притискали, че може да стане обвиняем заради Йоско. Това съобщиха за Фрог нюз източници от държавното обвинени и депутати. Депутатът от ГЕРБ Живко Мартинов е бил „човекът на Борисов” за посредничество при събиране на „кръвния данък” (така го наричат потърпевшите бизесмени) от т.нар. „зърнари”.

Още преди време Борисов бе заявил публично: „Зърнопроизводителите бяха при мен и хората трябва да знаят, че от Бентли им започват колите.

Отказалите да плащат рекет били заплашвани, че цялата държава ще се стовари върху тях. Мартинов бил обвинен, че не се справя със „задължението си”, разприказвал се за „схемата на ГЕРБ” и затова бил ударен.

Сред бизнесмените, които трябвало да се отчитат редовно на управляващите са най-големите фирми в бизнеса. Някои от тях споделят, че ако не превеждат всеки месец „такса спокойствие” бизнесът им ще бъде ликвидиран за нула време чрез прокурорски, финансови и данъчни проверки. Още поне пет институции щели да бъдат включени в „акциите” по „прилагане на закона”.

Над 200 плащания към политици, прокурори, данъчни, ченгета и шефове на контролни органи извършвам редовно, оплакал се един от най-големите в бизнеса. Според него властимащите периодично замесвали името му в скандали и дори в убийство, за да го шантажират със заплахи за обвинения, арести и затвор.

Аферата със суджуците била сътворена, за да бъдат предупредени всички, които разкриват и свидетелстват за рекет от страна на управляващите.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • ГЛАС ОТ ЧЕРНАТА ДУПКА - 13:01, 14 авг.

    ГЛАС ОТ ЧЕРНАТА ДУПКА.......... Отворено писмо до Стивън Хокинг................ Драги Стивън, Физиката вече не е същата! Струнната теория на паралелната вселена триумфира. Привеждам емпирично доказателство за това: Република България, но си имаме и цар. Едновременно сме и граждани. и поданици. Паралелно с това сме и част от рая, управлявана от Сараите, където либерален султан се държи като генерален секретар на една задунайска губерния, в която никнат американски военни бази. Ако има в космоса място, където всички измерения се случват накуп, това е България. Затова ли ние, българите , сме като в черна дупка? Питам се реторично, разбира се. В страната на паралелните светове това никак не е трудно – тук всички си говорим сами. Голям дебат пада. Ще ти дам пример. Снощи се запитах: “Къде живеем?” и сам си отговорих: “Живеем там, където мутрите са VIP, царят е републиканец, комунистите са милионери, националистите са русофили, малцинството е повече от мнозинството, медиите лъжат наистина, силиконът е повече от сивото вещество, а халтурата определя културата като нещо тъпо с ДДС. Там живеем!” Това си отговорих, драги Стивън, и се допълних: “Лично аз си живея в София. Вчера минах покрай Руската църква, забързах по бул. “Руски”, завъртях се около паметника на Цар Освободител, отбих се до “Ал. Невски”, после се разходих по “Дондуков”, пресякох “Московска”, после и “Алабин”, стигнах до “Граф Игнатиев” и тъкмо мислех дали да завия по “Скобелев”, си избрах друг генерал и по “Гурко” тръгнах към Паметника на Съветската армия… Хубава е българската столица, хубава, българска! Като ракия с етикет “Столичная”, панимаеш… Драги Стивън, предполагам, че дори ти – с огромния си мозък - трудно можеш да проумееш цитираните емпирични последствия от фундаменталната наука. За нас те са начин на живот. Подозирам, че пространството по тези ширини се е нагънало като смачкан лист от нашата конституция поради гравитационните влияния на такива свръхмощни центрове на физико- политическа енергия, като Русия, Европейски съюз, САЩ, Турция и други. Дали пък и ЦЕРН няма пръст в тази работа? Ако адронният колайдер все пак е създал някаква черна дупка, тя е тук. Моля те да го докажеш математически. Драги Стивън, надявам се да ми пишеш. Живо се интересувам кога пак се очаква Големия Взрив. Той е нашата Голяма Надежда. Само Големият Взрив ще разбие оковите на Тъмната Материя и ще ни даде известни шансове да попаднем в една по-светла и по-нормална Вселена. Поздрави от черната дупка- отвъд хоризонта на събитията! С уважение: Петър Краевски – всъщност съвкупност от всичките си същности. (препечатано от в. “Стършел”)

  • Кражба и рекет - 09:15, 14 авг.

    Това е основното амплоа на мафиотите ат Гроб начело с Мутрата от Банкя.

Напиши коментар

Коментари