неделя, 20 август 2017, 10:10 ч.

Да счупиш ТЪПОМЕРА

Ангелкова, ТИ СЕРИОЗНО ЛИ?

BNews.bg

Ангелкова, ТИ СЕРИОЗНО ЛИ?

Министърът на туризма Николина Ангелкова рано сутрин „мъцъше“ в ефира на Нова ТВ по повод проверките в Слънчев бряг.

„Проверките по Черноморието трябва да бъдат по начини, които не пречат на имиджа на българския туризъм“. И самата тя призна за резила – проверките по морето не бяха координирани. Е, кой да ги координира, госпожа?!

„Не, не беше координирано. Нямаше координация.“

ВИЕ ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ? „Не, не сме разговаряли“, каза Ангелкова за това дали е говорила със Симеонов. И след това оплетена в приказки, продължи, че Кабинетът бил в диалог. Дайте й пистолет, моля ви…

Ангелкова, ти сериозно ли? Как може да се изцепиш по такъв начин? Точно вие предприехте стъпка, от която чужденците, които твърдиш, че все се увеличавали, не ще си тръгнат, а и оферти вече няма да разглеждат за Слънчев бряг.

По-брутално да се отнема техника, да се слагат белезници на диджей, е, можеше да бъде, но и това ни СТИГА! Позорът с акцията, която сътворихте е достойна за Златен Скункс.

По думите й имидж се гради трудно, но се разваля много бързо. И повярвайте, имиджът го развалихте и едва ли ще го изградите.

„Ние сме за диалог и винаги сме го декларирали. Още следващата седмица ще направим срещи по места, както с представители на бизнеса, така и с тези, които работят по Черноморието и особено на Слънчев бряг“, каза Ангелкова.

Още вчера бизнесът искаше и призова за спешна среща Бойко Борисов, морското ченге Валери Симеонов и холивудската министърка Ангелкова, но дали ще има такава среща? Стиска ли им? Поредица протести, подигравки с вицепремиера Симеонов и какво ли ще последва? Въпрос на време е народът отново да ви покаже червен картон. И този път „писателите“ ще трябва да мислят ново име за книга, че „Бойко, който винаги се завръща“, ще се завърне само в Банкя...

И след излиянията на Ангелкова не става ясно – Валери Симеонов е решил сам да се прави на важен и на влиятелен, зад гърба на Бойко Борисов или? Крайно време е да им посочим изходите на Министерски съвет…

И за „десерт“, по телефона с треперещ и нервен глас се намеси Красимир Каракачанов. Той уж не искал да се меси като адвокат на колегата му Симеонов, но се намеси... Репортажите, които се били показвали са едностранчиви, побърза да каже „журналистическото гуро“ Каракачанов. Това е слугинаж, дами и господа. Слугинаж на онзи от горе, от курортна Банкя.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Фюри - 08:01, 13 септ.

  Може да е всякаква, но е красавица! И не обиждайте конете... ;)

 • знаещ - 09:55, 12 септ.

  това недоразумение е човек на плевнелиев . най напред я набута в пътната агенция после в регионалното министерство от където я изхвърли лиляна павлова и накрая в туризма. по тъпота може да бъде сравнена само със сегашния министър на регионалното развитие-нанков.

 • onzi - 09:04, 22 авг.

  Прав е Валерка.Тази дрогирана и чалгализирана измет трябва да изчезне от българското море!

 • КОНЬ - 13:38, 20 авг.

  АБЕ ТВА НЕ Е ЛИ СЕСТРАТА НА ОНЯ КОН ДЖЕН ПСАКИ...?

 • Политолог - 12:27, 20 авг.

  Дайте й пистолет, моля ви... тая бръкма сама трябва да се застреля!

 • Некадърница - 12:26, 20 авг.

  Като всяко герберастко изчадие.

 • Ради - 12:25, 20 авг.

  Голямо недоразумение на природата е тази Ангелова. Първо не се знае кон ли е или човек и второ тая никога не е в час. Ужас... край на туризма.

Напиши коментар

Коментари