вторник, 05 септември 2017, 12:15 ч.

Има и документи, които доказват финансови измами, извършени от него

СЕКС СКАНДАЛЪТ ВЪВ ФУТБОЛА НАБИРА СКОРОСТ: Изкараха още записи! Вижте какво правел с подчинените си БФС шефът Ангел Стоянов! (ВИДЕО)

BNews.bg

СЕКС СКАНДАЛЪТ ВЪВ ФУТБОЛА НАБИРА СКОРОСТ: Изкараха още записи! Вижте какво правел с подчинените си БФС шефът Ангел Стоянов! (ВИДЕО)

Нов СРС запис разкрива пикантни подробности около сексскандала между кандидат-футболната съдийка Теодора Тодорова и областния шеф БФС в Монтана – Ангел Стоянов.

„Нямам информация да е завеждано дело, никой не ме е викал да давам показания. Освен че той е отстранен временно, друго развитие няма, но и това не е съвсем вярно, защото той продължава да изпълнява своята длъжност. Ще заведа дело срещу него, за да потърся справедливост. Сезирала съм етичните комисии на ФИФА и УЕФА и ще действаме на международно ниво, защото тук няма никакво развитие“, заяви Теодора в ефира на телевизия BiT. 

Семейството показа нови видео записи, направени, както по време на курса за съдийство през февруари месец тази година, така и малко преди сексскандала да ескалира. Освен това на яве излязоха и документи, които доказват финансови измами, извършени от Ангел Стоянов. 

Участие по темата взе и делегатът към БФС от Монтана Пантелей Младенов, който също направи обезпокоителни разкрития по адрес на Ангел Стоянов.

„Той въздейства на неговите подчинени и тях ги е страх да заемат позиция. Отстранен, но има възможност да влиза и излиза от кабинета си с документи, така нещата ще бъдат потулени“, посочи съпругът на Теодора.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари