понеделник, 11 септември 2017, 15:30 ч.

АФЕРА:

НАГЛОСТ! "Началничката" от БСП "пребори" "правилата да са еднакви за всички"- качи се на джипа с фалшив стикер на прокуратурата и паркира на инвалидно място!

BNews.bg

НАГЛОСТ! "Началничката" от БСП "пребори" "правилата да са еднакви за всички"- качи се на джипа с фалшив стикер на прокуратурата и паркира на инвалидно място!

За колегите от ОДБХ и част от хората , които се занимават с хранителни обекти и храни съм инспектор Андреева.

На 24 март т.г. Ирена Андреева, председател на районната организация на БСП в Район „Младост“ – Варна, е написала:

„Здравейте съграждани, приятели, познати, бивши и настоящи колеги от ансамбъл”Варна”, от РЗИ и ОДБХ. Аз съм Рени – Ирена Андреева Георгиева. За членовете на БСП съм Другарката Андреева, за район „Младост“ съм -“Началника“.

За колегите от ОДБХ и част от хората , които се занимават с хранителни обекти и храни съм инспектор Андреева. За земеделските производители, които ежедневно обработват българската земя и се борят с несправедливостите, които им причиняват държавните институции съм Ирена.

За приятелите просто Рени. Част съм от листата на „БСП за България”. Моята партия наистина познава проблемите, с които ежедневието ни среща, има решения и ще се бори правилата да са еднакви за всички. 

Водач на листата на „БСП за България“ във Варна е проф. Стефан Данаилов. Ако искате промени към по-добро в образованието и здравеопазването подкрепете проф. Анелия Клисарова с преференция № 2 . Тези, които са свързани с производството и търговията с храни, обичат българските народни танци и традиции може да гласуват с преференция № 16 и да подкрепят мен.

Да върнем достойнството на Варна!

Искаме нашите деца да останат в България, искаме по-добро бъдеще за всеки от нас. Искаме да променим България. Да променим правилата на управление на държавата. Поискай промяната с №10 в бюлетината.“

На 9 септември, същата тая „Началничка“ от БСП, кандидат – депутатка от БСП, се вози в джип на съпартиеца си Веселин Славов с ФАЛШИВ СТИКЕР НА ПРОКУРАТУРАТА и го наблюдава без никаква реакция, когато той е паркирал същия джип на мястото за инвалиди.

На това му се вика не само лицемерие и типигьозлък, но и наглост!

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари