сряда, 13 септември 2017, 9:51 ч.

Фарс! Шишко войвода и Волен ще нападат Благодетеля си Путин!

Борисов и съдружниците му във властта официално обявиха Русия за враг и заплаха!

BNews.bg

Борисов и съдружниците му във властта официално обявиха Русия за враг и заплаха!

Докато България умря окончателно под гилотината на Групировката МУ, докато службите си бъркат в задните части по темата корупция, докато Цв.Цв. регулярно пише „рапорти“ до където трябва в USA, докато Б.Б. се дупи на янките, докато Комедия Нинова – тоже коленичи, съвместно с „натовския си генерал“, отвъд Океана, докато родните „русофили“ са пълна гротеска, официално стана ясно, че Русия била основната заплаха за държавата ни.

Пацаниии, че „руското ресто“ е заплаха е ясно и на уличните кучета. Обаче. „Руското ресто“ пристъпва тихо не към българския народ, а към Тиква и Шиши, както и към определени персони, гепали много кинти. Кинти, проспани услужливо от родните служби, сътворили „доклада“ за „заплаха за националната ни сигурност“:

„Българското правителство разглежда Русия като една от основните външнополитически заплахи, става ясно от доклада за състоянието на националната сигурност за 2016 г. Той бе приет от правителството и е изпратен за гласуване в Народното събрание. За първи път в правителствен документ има толкова остри обвинения и квалификации срещу Москва. „Действията на Русия са източник на регионална нестабилност и заплашват нашата основна цел за единна, свободна и мирна Европа. Нарастват предизвикателствата пред сигурността най-вече в региона на Балтийско и Черно море, както и в източната част на Средиземно море, където Русия засилва своите военни способности и увеличава военните си дейности. Към това се добавят и продължаващите конфликти в периферията на Европейския континент и съседните региони, които се превръщат в източници на трайна нестабилност и сигурност“, посочва документът, подписан от министрите и лично от премиера Бойко Борисов. В рубриката „Външна среда за сигурност“ е записано, че „интензивното усилване и модернизация на руските военни способности на територията на незаконно анексирания Кримски полуостров, продължаващите действия за неговото интегриране в икономиката, социалния и политическия живот на Русия, както и разширеният излаз на тази страна от акваторията на Черно море, вкл. до енергийните залежи в него, продължиха да водят до трайно нарушаване на геостратегическия и военния баланс в Черноморския регион“. Като проблем се отбелязва и влошаването на отношенията на Руската федерация с НАТО и ЕС. Това поставя пред сериозни изпитания изградената европейска архитектура за сигурност.

„Неизпълнението и избирателното прилагане от Русия на фундаментални международни договори в областта на контрола и конвенционалните оръжия, незачитането на териториалната цялост на независими държави, информационната война и масовото използване на хибридни стратегии подкопават доверието и значително затрудняват връщането към диалога и намирането на трайни политически решения, свързани със сигурността в Европа“, пише в правителствения документ, цитиран от „Сега“. Пак там се твърди, че за задълбочаване на кризата в отношенията спомагали интензивните опити на Русия за възстановяване и разширяване на сферите на влияние.Това ставало дори чрез „действия във военната, икономическата и културната сфера, представяни в някои от случаите като равноправно и взаимноизгодно сътрудничество и дори помощ за защита на националната идентичност и суверенитет“.

Afera.bg

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Павел - 17:29, 13 септ.

  Kомунягите ни вече се изпедепцаха и не са вече толкова сбъркани. Знаят те много добре колко остава на матушката им до „цамбурването” ѝ – информационният поток им сервира буквално всеки ден нови данни. Ето, от миналата седмица вече знаят, че „братята китайци” са изкупили над 9 милиарда долара от акциите на РОСНЕФТ /дето преди това глътна ЛУКОЙЛ/, а руски учЕни, след „задълбочено проучване” установиха, че тарифата на палавите московски девушки за един час удоволствия, и то в осигурен от тях апартамент, е паднала под 50 евро /по неофициални данни провинциалните субретки вървят за по десетачка/… Те и нашите труженици/чки/ – русофили май вървят по същата тарифа. Та докато плаща /все още/ матушката за ку…..ските им услуги, нашичките ще продължат да се трудят на ибрикчийския фронт. Но, помнете ми думата, дойде ли „десети септември” всичките ниновици, калфинци, руменовци, герговци и пр. сган ще се преобърнат в патреоти и по-големи русофоби и от мен и вас. Шаренково-гестаповата семья ще се пресели в московията /или някъде при тюбетейките/, пРЕЗИДЕНТЪТ радев ще го раздава „ястреб-атлантик” , а станишевчето ще си спомни, че не е руснак, а украинец /и гражданин на Европа, разбира се/.

 • СВР - 13:09, 13 септ.

  Ше берат ядове! Генерал Судоплатов има внуци и правнуци... ;)

 • plyhovete... - 13:07, 13 септ.

  Ne se smej, kogato ne ti e sme6no. Malko ostana- sam 6te se ubedi6. Vypreki 4e obry6taneto na pala4inkata ot na6ite priqteli na put.in e dostaty4en indikator- nali po osvedomenost sa vinagi s edni gyrdi napred.

 • noFreeman - 12:42, 13 септ.

  хахаха Русия глътната от Китай... леле каква неграмотност. Затова ли купуват старото въоръжение на Русия... бегай с тоя латински език!

 • plyhovete... - 12:21, 13 септ.

  Logi4no! Otkakto svetyt svetuva, plyhovete pyrvi napuskat potyva6t korab. "Matu6kata" skoro 6te byde okon4atelno glytnata ot Kitaj. Samo lud 4ovek moje o6te da zalaga na put.in.

 • Ненор Мален - 10:44, 13 септ.

  Борисов е ненормален.Всичките му действия и думи го потвърждават.Нещастен човек,търпян от още по нещастен народец.

Напиши коментар

Коментари