сряда, 13 септември 2017, 15:39 ч.

Скандалът с уволнението на директора на СМГ продължава

Ще бъда отново директор! Казвам го с чиста съвест, защото го направих за благото на децата!

BNews.bg

Ще бъда отново директор! Казвам го с чиста съвест, защото го направих за благото на децата!

Една мощна атака тръгна срещу мен още от самото начало. Госпожа Петя Тодорова се оказа играч, който не играе по правилата. И от тези "неправила" спечели този, който играе не по правилата. Това заяви уволненият директор на СМГ Антони Стоянов. 

"Госпожа Петя Тодорова подписа протокол с който ощети 139 деца от СМГ да не могат да се състезават на международното състезание "Европейско кенгуру". Тя наистина с подписа си ощети тези деца съвсем съзнателно. А защо я подкрепят ли? Защото са нейните ученици, от нейния клас", заяви Стоянов.

Той допълни, че ще обжалва заповедта за уволнението му. 

Стоянов коментира, че "жертвал кариерата и здравето си заради децата от СМГ". "Заради тях го направих, защото го обичам. И заради тях ще се върна пак, ако ще още пет пъти да ме уволнят", заяви Стоянов. 

Той допълни: "Вече като свободен човек мога да кажа, че вярвам в Господ Иисус Христос. Аз съм християнин и не се срамувам от това. Не съм го парадирал преди, но не съм го и крил".

"Ще бъда отново директор! Казвам го с чиста съвест, защото го направих за благото на децата!", заяви още веднъж уволненият директор на СМГ. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари